http://ontaninza.blogspot.com/ Реферат на тему життя і діяльність омбутлерова

Реферат на тему життя і діяльність омбутлерова

X і д. Діти-покупці одержують у касі чеки, потім вибирають товар у відділах магазину, одержують його за чеки. Дитина може купити стільки іграшок, скільки кружечків на карточці-чеку.

Завдання. Закріпити уміння дітей лічити до п 8767 яти при різному просторовому розміщенні елементів множини розвивати просторове орієнтування.

В а р і а н т 7: упіймавши м 8767 яч, дитина повинна склас­ти речення із словом протилежного значення і кинути м 8767 яч вихователю. Наприклад, вихователь говорить: «Дав­но». Дитина: «Недавно ми ходили в

Вихователь розбиває дітей на пари і роздає м кар­точки із зображенням геометричних фігур на одних та їх контурів на інших. Діти повинні підібрати до кожної фігури пару. Після цього вони тягнуть один в одного карточки з тих, що залишилися, добираючи пари. Виграє той, хто швидше і правильно відкладе всі карточки.

Ціна квитків на поїзд 667 Запоріжжя-Одеса становить 68 грн. (плацкарт з білизною), на зазначену дату наявні вільні місця.

Поїзд Кременчук - Вітебськ (Білорусь) 8975 885 через Мену, Гомель курсує парними днями, відправлення , прибуття , ціна квитків від 855 грн.

Обладнання: площинні круг, квадрат, трикут­ник предмети круглої форми (м 8767 яч, куля, яблуко, блюд­це, ґудзики) квадратної (кубик, хустинка, карточка, лото) трикутної (призма, прапорець, морквина).

Доміно . 96

Скажіть, будь ласка, чи потрібний закордонний паспорт при переїзді кордону Росії (потяг Харків-Баку до Астрахані? Чи не буде потягу Харків-Волгоград?

Електричне поле Землі має середню напруженість Е = 685 Н/м. Менша напруженість у полюсів, більша – у екватора. Магнітне поле Землі має напруженість: у північного полюса – Н = 97,8 А/м у південного полюса Н = 89,8 А/м у екватора Н = 69,9 А/м. Ці величини змінюються під впливом Сонячної активності, енергії космічних випромінювань. До цих вічно існуючих полів і випромінювань адаптувалося усе живе.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.