http://ontaninza.blogspot.com/ Перший урок 2016 у 6 класі

Перший урок 2016 у 6 класі

Віддаленів весільних тостів дзвін. Привів у дім обранку серця Гера. І раптом жінка чує каже він: Нівроку, ти у мене, як Венера! Яка Венера? та зчинила крик. Вже дев 8767 ятнадцять років, як я Фроська! Зненацька розгубився чоловік: Гм, це ж красуня є така Мілоська Красуня? О, то лестиш ти мені! Хоч тут і збожеволіти не шутка Цей стан, цей бюст, ці рученьки міцні А втім, стривай, Венера ж та безрука! Тут Гера кулаком об столик грюк: Хіба ж я про красу і габарити? Та я про те, що ти немов без рук Ні шить, ні прать не вмієш, ні варити!

Ведучий. Ми віримо, що ви оберете правильний шлях, зумієте подолати усі перешкоди, а згадка про школу залишиться у вас на все життя. Тож хай завжди для вас небо буде високим, а дорога — світлою.

Ведучий. Найбільш урочистий і радісний день сьогодні не тільки для наших випускників, а й для їхніх батьків. Адже це вони пройшли з ними слід у слід сімнадцять років життя. Це до них прихиляють голови у хвилини відчаю і невдач, їх чекає щастя бути невіддільними від життєвих успіхів своїх дітей.

6. Найкращий учитель для дитини той, хто, духовно спілкуючись з нею, забуває, що він учитель і бачить у своєму учневі друга, однодумця. Такий учитель знає найпотаємніші куточки серця свого вихованця, і слово в його устах стає потужним знаряддям впливу на молоду людину, що формується. Саме таким учителем стала для нас наш класний керівник, яка впевнено вела нас шляхами добра, любові, надії та віри

Випускний вечір це довгоочікувана мить кожного 66-класника, тому важливо поставитися до створення сценарію цього заходу відповідально, так, як це зробила автор публікації. Чудовий сценарій, який змусить не залишитись осторонь будь-кого та забезпечить незабутні враження для випускників школи.

У Відкритому міжнародному університеті розвитку людини "Україна" проводиться науково-дослідна робота, визначено напрями пріоритетних наукових досліджень, створено наукові школи, працює Центр високих технологій, до складу якого входять 6 науково-дослідних інститутів і центрів. З метою кардинального покращення якості освіти створено загальноуніверситетські науково-методичні об''єднання, потужний видавничо-друкарський комплекс та власна аудіовідеостудія займаються виготовленням навчально-методичного забезпечення. Налагоджено співробітництво з українськими, іноземними та міжнародними установами і навчальними закладами.

Ведуча: Тата й мами! Спасибі Вам за те, що ви подарували світу таких чудових дітей. І я хочу Вам сказати по секрету, що ваші діти дійсно виросли. Завтра розпочнеться їхнє непросте доросле життя. Перед ними проляже сто доріг. Благословіть їх на щастя, на долю, на довгі літа.

7.       Авторів даного розкладу вважати персонами нон-грата й вислати з території навчального закладу у тарифну відпустку на береги річки Сейм та заповідні території їх власних городів.

Цілі Відкритого міжнародного університету розвитку людини "Україна": створення та організація системи підготовки і перепідготовки фахівців різного рівня кваліфікації у галузі ринкової економіки, сфери соціально-правового забезпечення, фінансово-господарської діяльності підприємств та установ, у першу чергу - з числа інвалідів та осіб із обмеженими можливостями, особливо тих, хто постраждав внаслідок Чорнобильської катастрофи, локальних конфліктів, воєн та надзвичайних ситуацій розробка у процесі навчання методів реабілітації інвалідів адаптація випускників університету до конкретних умов виробництва через створення інтегрованого закладу (навчально-виробничого комплексу), постійного навчання, досліджень, консалтингу та посередництва.

До церкви причвалав старий козак. В поклоні ледь не до землі зігнувся: Зроби, о Боже милосердний, так, Щоб я сьогодні ж в турка обернувся! Почув слова ці випадково піп, Що і походи знав в житті, і битви: Ти, батьку, збожеволів? Чи осліп? Що за безглузді просьби і молитви? Хіба не турок напада на Січ? Хіба не він чига на нас край шляху? Козак зітхнув: Не в тому, отче, річ! Я зроду не молився ще аллаху. Конини навіть в рот я не беру, А навпаки люблю вминати сало. Я просто хочу, щоб, коли помру, Хоч на одного турка менше стало!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.