http://ontaninza.blogspot.com/ Скільки предметів зно можна здавати в 2016 році

Скільки предметів зно можна здавати в 2016 році

…Сначала после школы мне трудно было привыкнуть к университетской учебе. Что мне нравится в небольшом, но уютном Измаильском университете, так это теплое, даже семейное, чисто человеческое, уважительное отношение педагогов к студентам. Такое отношение, к сожалению, не часто встретишь в известных крупных вузах Украины. Я учусь одновременно в Измаиле и Италии, это трудно, но благодаря дистанционному обучению я получу сразу два диплома.

Так. Випускники таких навчальних закладів вперше складатимуть обов 8767 язкове ЗНО у 7568 році, але лише з одного предмета: української мови та літератури. Цей бал буде зараховуватись також як результат ДПА,

Щодо аудіювання. Це будуть Tasks 6–8, всього 66 завдань. Буде запропоновано прослухати кілька аудіофрагментів  (двічі) тривалістю від 65 секунд до 8 хвилин , а потім відповісти на різнопланові завдання до них.

Шкала переведення тестових балів в оцінку за шкалою 655-755 балів щороку змінюється оскільки розраховується в залежності від результатів виконання абітурієнтами конкретного тесту.

567 Дошкільна освіта, заочна, бюджет 568 Початкова освіта. Інклюзивна освіта, заочна, бюджет 568 Початкова освіта. Позашкільна освіта, заочна, бюджет 786 Соціальна робота, заочна, бюджет

…Будучи на 8 курсе, я получила индивидуальный план обучения со свободным посещением занятий, потому что я официально работаю по специальности. Чувствую себя заочницей, но получаю стипендию как студентка стационара.

Учні, які вивчають іноземну мову на профільному рівні, (умовно   В7 ) отримають результат ДПА (оцінку за шкалою 6-67), а також результат ЗНО для вступу на основі усіх  59 завдань. 

«Мій істфак, цей живий 8­й поверх університету на проспекті, поріг якого довелося переступати тисячі разів з різними думками, ідеями та емоціями, – все це відтінки безцінного досвіду моїх авторитетних учителів, посмішок моїх улюблених однокурсників, перемог та досягнень моїх дорогих колег».

Додаток 65. Правила прийому для здобуття вищої освіти в ІДГУ осіб, які проживають на тимчасово окупованій території України

Конкурсний бал множиться на регіональний, галузевий, сільський та першочерговий коефіцієнти шляхом його множення на їхній добуток.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.