http://ontaninza.blogspot.com/ Календарне планування 2 класс за новою програмою 2018-2019 зі змінами укр мов захарійчук

Календарне планування 2 класс за новою програмою 2018-2019 зі змінами укр мов захарійчук

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з географії. 9 клас» (авт. Гладковський Р. В., Довгань А. І., Паламарчук Л. Б., Совенко В. В.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з географії для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою (російською мовою). 9 клас» (авт. Гладковський Р. В., Довгань А. І., Паламарчук Л. Б., Совенко В. В.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації із всесвітньої історії. 9 клас» (авт. Ладиченко Т. В., Камбалова Я. М.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики. 9 клас» (авт. Мерзляк А. Г., Полонський В. Б., Якір М. С. (за редакцією Бурди М. І.))

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інтегрованого курсу «Література (румунська та світова)». 9 клас» (авт. Говорнян Л. С., Бурла О. К.)

З усіх обов’язкових предметів атестація проводиться письмово за збірниками, рекомендованими Міністерством освіти і науки України. У разі проведення атестації за вибором, форму проведення атестації (усно чи письмово) обирають учні. Атестація в усній формі проводиться за затвердженими білетами.

Розробка уроку з курсу "Я досліджую світ" на тему: "У двері стукає зима" містить "Ранкову зустріч", посилання на відеододатки, тематичні картинки, дидактичні ігри.

Електронні версії збірників завдань для проведення державної підсумкової атестації учнів 9-х класів загальноосвітніх навчальних закладів з предметів інваріантної складової Типових навчальних планів:

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з кримськотатарської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням кримськотатарською мовою. 9 клас» (авт. Яяєва А. М., Ганієва Е. С., Нафєєва Л. Б.)

Література (інтегрований курс) для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською чи іншими мовами національних меншин

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.