http://ontaninza.blogspot.com/ Книгу англійська мова а.м.несвіт 9 класс

Книгу англійська мова а.м.несвіт 9 класс

Марійка : Він знає все, йому допомагають янголи. Вони все бачать, дивляться з небесних висот на Землю. Знають всіх дітей і записують у велику книгу добрі і погані їх вчинки. Цю книгу Святий Миколай бере зі собою, щоб не помилитись і подарувати кожній дитині те, що вона просила. Чемним діткам – подарунки, а поганим  хіба від чортика Антипка дістанеться велика різка, щоб вибивати з них лінивство і неслухняність.

Геть, пекельна сило темна, Ізчезай, де тьма підземна. Хай засяє світ ясний, Миколай іде Святий! Звучить чарівна музика. З’являється Миколай.  Миколай. Я прибув до вас сьогодні З сонячного раю, З неба вам привіт приношу і благословляю. Всі моліться щиро Богу, І батьків шануйте, Ви старанно всі учіться, Й надто не пустуйте, Всіх дітей, що добрі, щирі, З святом привітаю. І для кожної дитини Я дарунки маю.

Друзі, ми завжди намагаємось максимально якісно подавати матеріали на нашому сайті, і маємо надію, що в нас це виходить. Приділить секунду свого часу, та оцініть нашу роботу, щоб ми могли побачити Вашу думку. Якщо у Вас є зауваження або пропозиції стосовно статті, залиште їх в коментарях.

Дівчинка: Захворію хоч злегенька - Цілу ніч не будеш спать. Тож, дозволь, тебе, рідненька, За усе поцілувать! Cлайд 65 (Діти підходять до своїх мам і цілують їх). Хлопчик:Мамо, рідна! Квіти ці тобі! Cлайд 66 Щоб не гасло сонце у журбі, Кожну крапельку душі до дна, Щоб ніколи не була сумна. (Діти дарують мамам квіти) Гра-конкурс «Анкета для двох» Бажаючі (мати і син чи донька) сідають нарізно на стільці. Матері дають папір і ручку. Відповіді на запитання ведучого мати пише на листі, після чого донька (син) відповідають. Переможе та пара, в якої співпаде більшість відповідей. Запитання для дітей: іть день народження мами. і квіти її улюблені? колір до лиця мамі? пісня неньки? улюблена книга?

Українські книжки потрапляють передусім саме на полиці книгарні “Є”, а деякі видавництва співпрацюють винятково з нашою мережею. До прикладу, останню частину грандіозної саги про Гаррі Поттера українські поттеромани змогли придбати першими саме в наших магазинах. Книгарня “Є” - найбільша мережа україномовних книжкових магазинів, яка співпрацює з більшістю вітчизняних видавництв і пропонує широкий асортимент літератури українською та іноземними мовами. У наших магазинах завжди можна купити книги, на які ви вже давно полювали, і найцікавіші новинки. Приємна атмосфера, досвідчені консультанти, популярність серед письменників та постійні літературні заходи свідчать про те, що книгарня “Є” - найкращий магазин книг.

небі метушня і рух – Янголята працю мають: От, одні несуть кожух Для Святого Миколая. 5.Інші лагодять санки, Навантажують  дарунки, Світять край шляху зірки

А я, звісно, Веселун! Гей! До нас прийшла зима! Веселішої нема! Нумо, хлопці та дівчата, Перевіримо санчата, Також лижі, ковзани – Чи годяться ще вони?! Лід міцний вже на ріці…

Ми подбали про те, щоб ви могли купити книгу в інтернет-магазині, оцінивши всі її переваги й обравши серед усього різноманіття саме ту, яка зробить ваші вечори яскравішими. Дякуємо, що обираєте книгарню “Є”.

Ведуча 7: Любов материнська не знає кордонів, страху, сумнівів. Вона очищає нас, зігріває, зупиняє нас перед безоднею. Мати тяжко страждає, якщо її дітей спіткало лихо, і розквітає, стає молодшою, веселішою, сильнішою, коли бачить, що її діти виросли порядними людьми. Cлайд 8

Великий вибір автентичних підручників та посібників для вивчення англійської, дитячої та художньої літератури англійською

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.