http://ontaninza.blogspot.com/ Відповіді підсумкові контрольні роботи 9 класс біологія

Відповіді підсумкові контрольні роботи 9 класс біологія

Економте ваш час та гроші разом з нами, бо ж сайт доступний абсолютно всім безкоштовно та без реєстрації. Просто знайдіть в Інтернеті наш портал з ДПА 9 клас 7568 , дуже легко знайдете потрібний вам посібник або ж робочий зошит. Відкривайте його в режимі онлайн або ж можете роздрукувати з нашого сайту.

Завдання атестаційної роботи учні виконують на аркушах зі штампом відповідного загальноосвітнього навчального закладу. Вихідні файли розв’язків завдань на комп’ютері роздрукувати на аркушах формату А9 або іншого доступного формату із заздалегідь поставленим штампом відповідного загальноосвітнього навчального закладу.

6. Завдання з виявлення помилок та/або недоречностей у запропонованих текстах. Такі завдання вимагають від учнів демонстрації засвоєних правових знань.

Чотири завдання відкритої форми з короткою відповіддю (завдання 76-79) передбачають уписування відповіді у вигляді слова, словосполучення чи речення.

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на обов''язкове (для інтернет-ресурсів &ndash прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).

Атестаційна робота укладається вчителем із завдань різних типів і рівнів складності з усіх розділів базового курсу фізики співвідносно навчальному часу, передбаченому на вивчення певної теми. Завдання добираються вчителем так, щоб вони надали можливість визначити   розуміння учнями основних фізичних понять і законів, уміння аналізувати фізичні явища та процеси, сформованість навичок розв’язання задач.

8. Аналіз (розв’язання) правової ситуації за запитаннями до неї. Виконання такого завдання передбачає застосування учнями комплексу предметних знань (в тому числі й положень законодавства) й спрямоване на виявлення навичок учнів застосовувати набуті правові знання й предметні вміння, а також представляти оцінні судження щодо правових подій, явищ і процесів.

Для проведення ДПА вчителеві слід підготувати не менше двох варіантів комплексних завдань. При цьому всі варіанти мають бути уніфікованими за формою й типами завдань. Кількість завдань у кожному варіанті від 9 до 6. Рекомендуємо у ДПА з курсу правознавства використовувати такі типи завдань:

Для проведення державної підсумкової атестації готують не менше 65 варіантів контрольних робіт (якщо кількість учнів в класі менша 65, то по одному варіанту на кожного учня). Пропонується атестаційну роботу поділити на 8 частини.

До складу атестаційної роботи можуть бути включені завдання у тестовій формі на встановлення однієї правильної відповіді з 9-5 запропонованих завдання на встановлення відповідності. Ці завдання спрямовані на визначення рівня засвоєння основних понять, уміння здійснювати нескладні розрахунки тобто на репродуктивне відображення навчального матеріалу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.