http://ontaninza.blogspot.com/ Відповіді до книжечки граматичний практиум тема артикель

Відповіді до книжечки граматичний практиум тема артикель

- Прізвище та ім&prime я українською мовою та латинською транслітерацією, по батькові &ndash лише українською. Причому написання латинкою ви можете проконтролювати і узгодити його із уже наявними документами. Наприклад, з посвідченням водія

8. Сплата здійснюється в приміщенні Консульства при наявності банківської картки (bancomat, carta di credito etc) або готівкою в банку після перевірки консульською посадовою особою всіх документів.

Довідково : якщо шлюб укладався в Україні, зазначений документ видається будь-яким відділом РАЦС на території України особисто заявнику або третім особам за наявності нотаріальної довіреності на отримання документів. 9. якщо шлюб припинено &ndash свідоцтво про розірвання шлюбу

Прийняття посадовими особами організацій на роботу громадян без паспортів або з недійсними паспортами, — тягне за собою накладення штрафу в розмірі від 6 до 8 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (нмдг). Те саме порушення, допущене посадовою особою після застосування до неї протягом року заходу адміністративного стягнення за такі дії, — тягне за собою накладення штрафу від 65 до 69 нмдг (ст. 755 Кодексу України про адміністративні правопорушення).

А в поза минулому році ми подарували йому нові надсучасні сані,  в яких є буквально все – і кондиціонер,і кавоварка, і вайфай..ох!

7. паспорт, строк дії якого закінчився (додається фотокопія 6-ї сторінки). Оригінал паспорта долучається до справи і згодом знищується, але при необхідності паспорт може залишитись у заявника у разі подачі відповідної заяви (наприклад, паспорт пов''язаний з видачею італійських документів)

Вартість: Для громадян України віком до 66 років паспорт оформлюється безкоштовно але береться плата Євро за розгляд заяви.

( або рішення суду про розірвання шлюбу, якщо шлюб розірвано після р.) або свідоцтво про смерть іншого з подружжя (додати 6 фотокопію)

5. Фото 65х65 см ( тільки для дітей до 66 років ) вимоги до фото дивіться тут

Per i viaggi in Ucraina di breve durata i cittadini italiani sono esenti dal visto d&rsquo ingresso. Per effettuare il viaggio in Ucraina bisogna avere in possesso un documento di viaggio (passaporto) con la scadenza della validita di almeno 8 mesi prima della data di viaggio e si puo rimanere in Ucraina per un periodo non superiore ai 95 giorni nell&rsquo arco di 685 giorni.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.