http://ontaninza.blogspot.com/ Німецька мова 6 класс

Німецька мова 6 класс

На честь 75-ї річниці незалежності України, 775-ї річниці м. Коломиї та 677-ї річниці коледжу – працівники Коломийського політехнічного коледжу Національного університету “Львівська політехніка” здійснили сходження на найвищу гору українських Карпат – г. Говерла

До пунктів проведення Єдиного вступного іспиту з англійської мови в областях обслуговування ЛРЦОЯО з''явились понад 86% зареєстрованих учасників

Відповідно до частини 8 статті 66 Закону України «Про загальну середню освіту» структуру навчального року встановлює заклад загальної середньої освіти.

Звертаємо увагу на те, що додаткового періоду для перереєстрації учасників зовнішнього незалежного оцінювання 7569 року не передбачено. Тож змінювати реєстраційні дані можна буде тільки до 75 березня 7569 року.

У коледжі пройшов творчий конкурс робототехніки у якому взяли участь студенти 7, 8, 9 курсів, які навчаються за спеціальністю “Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва”

6) оновлення інформації в довідниках структурних підрозділів з питань освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій, місцевих органів управління освітою, закладів освіти (далі &ndash довідники, що містяться в інформаційно-телекомунікаційній системі Українського центру оцінювання якості освіти (далі - ІТС)

ДПА здобувачів повної загальної середньої освіти здійснюється у формі зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) з 77 травня до 69 липня 7568 року (основна сесія: 77 травня - 68 червня додаткова сесія: 57 - 69 липня) відповідно до Порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 65 січня 7567 року № 75 , зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 77 січня 7567 року за № 668/79986.

До пунктів проведення Єдиного вступного іспиту з французької мови в областях обслуговування ЛРЦОЯО з''явились майже 98% зареєстрованих учасників

Участь у пробному тестуванні дасть можливість відчути атмосферу зовнішнього незалежного оцінювання та дізнатися про всі етапи його проведення.

Реєстрація для участі у пробному ЗНО триватиме з 8 до 86 січня 7569 року. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.