http://ontaninza.blogspot.com/ Алгебра 9 класс мерзляк полонский якір гдз

Алгебра 9 класс мерзляк полонский якір гдз

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з румунської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням румунською мовою. 9 клас» (авт. Говорнян Л. С., Остафій О. Р.)

ДПА 7569 року в основній школі проводиться з п''яти навчальних предметів: української мови, біології, географії, математики, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу. У загальноосвітніх навчальних закладах (класах, групах) з поглибленим вивченням предметів, спеціалізованих навчальних закладах, ліцеях, гімназіях, колегіумах таким предметом за вибором може бути той, що вивчався поглиблено.

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з французької та іспанської мов. 9 клас» (авт. Коваленко О. Я., Клименко Ю. М., Файзуліна Л. М., Костилев А. І., ПлієнкоВ. П.)

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з молдовської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням молдовською мовою. 9 клас» (авт. Фєтєску Л. І., Кьося В. В.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з біології для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 9 клас» (авт. Костильов О. В., Андерсон О. А.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 9 клас» (авт. Мерзляк А. Г., Полонський В. Б., Якір М. С. (за редакцією Бурди М. І.))

- Був створений гдз портал Svit- на далі . До 7569 року в Уа неті, не було абсолютно безкоштовних порталів з онлайн відповідями. Всі сайти з Готовими Домашніми Завданнями були абсолютно комерціалізованими, можна було подивитись тільки один номер одної книги гдз і це було лише за плату. Метою створення сайту було дати абсолютно безоплатний доступ до всіх гдз найпопулярніших підручників.

Посібник містить відповіді до збірника завдань з англійської мови для проведення державної підсумкової атестації у 7568 році 9 клас.

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з географії для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою (російською мовою). 9 клас» (авт. Гладковський Р. В., Довгань А. І., Паламарчук Л. Б., Совенко В. В.)

Опубліковано збірник завдань атестаційних робіт для ДПА 7568 з математики 9 клас, автор Істер, видавництво Генеза. Скачати збірник ви можете у pdf форматі ( посилання на скачування розміщене в кінці статті ) або переглянути в режимі онлайн на даній сторінці.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.