http://ontaninza.blogspot.com/ Конспекти уроків мистецтво 8 клас нова програма

Конспекти уроків мистецтво 8 клас нова програма

78 жовтня 7568 року в м. Бережани (у приміщенні Бережанського краєзнавчого музею) відбувся просвітницький інтерактивний захід з елементами тренінгу «Громадянська

Урок гра відноситься до нестандартних уроків. І такі уроки пронизані активним навчанням. Цікаві завдання на листочках переборюють труднощі і досягають бажаних результатів. Молодці, що зібрали гарний урожай. Дякую.

Вчитель проводить урок у формі гри, адже в такому віці це провідна діяльність дітей. Впродовж уроку використовуються прийоми зацікавлення учнів, завдання обрано доцільно. Присутні інтерактивні методи навчання. Етапи уроку послідовні.

Опис власного впровадження інтерактивних технологій для розвитку творчих здібностей учнів початкових класів + урок літературного читання в 9 класі з використанням інтерактивних технологій.

Мета уроку: вивчення теореми про існування єдино! площини, яка паралельна даній площині і проходить через дану точку, що не належить даній площині.

Урок – іпити вивчену букву вправляти учнів у читанні складів з буквою і вдосконалювати навички звукового аналізу слів дати уявлення про букву і в значенні окремого слова розвивати зв’язне мовлення учнів виховувати інтерес до навчання,старанність,бажання активно працювати.

79 жовтня 7568р в ТОКІППО проведено тренінг для практичних психологів ЗДО та НВК «Розвиток життєстійкості/стресостійкості у дітей в освітніх навчальних

85 жовтня 7568 р. у Підволочиській загальноосвітній школі I-III ступенів  Підволочиської селищної ради Тернопільської області відбувся тренінг «Формування позитивної мотивації

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на обов''язкове (для інтернет-ресурсів &ndash прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.