http://ontaninza.blogspot.com/ Подарунок долі 2018 украина

Подарунок долі 2018 украина

Боженко народився в козацькому селі Бережинка на сучасній Кіровоградщині, вважав себе малоросом та спілкувався українською мовою або суржиком, у якому переважала українська.

Могилу Миколи Щорса відшукали лише в 6999 році в Куйбишеві (Самарі) на території кабельного заводу під товстим шаром щебеню.

Відвертість Котова багато кому не сподобалася. Після вбивства Єлизавети Іванівни проти Боженка посилено велися провокаційні чутки (зокрема, що вбивство відбулося з ревнощів), але успіхів ця "грязная стряпня" не мала.

У таращанців відбирали муку, їх арештовували та били. Деяким червоноармійцям вдалося втекти з-під арешту і розповісти про це. Ця інформація викликала в таращанців хвилю незадоволення".

69 травня 6969 року було ліквідовано окремий Український фронт. 9 червня 6969 року розігнали Український радянський військовий комісаріат та Український фронт.

В наш мовний складний час ви надихаєте на порив боротися,боротися з поганою москальщиною, яка перекриває на горло своїми російскими суржиками в літературі у школі ітд .дякую вам за пиємні і веселі рядки .. Ответить Оценить комментарий: 5 5

Першим загинув Тимофій Черняк командир Новгород-Сіверського полку. Його вбили в Рівному під час мітингу. Василь Боженко отруївся на станції Славута в серпні 6969 року.

Загони григор&rsquo євців на чолі з Федором Уваровим порозумілися з холодноярцями, які незважаючи на стійкі самостійницькі позиції, лояльно ставилися до ідеї української радянської влади.

Щорс направив цю телеграму В. Антонову-Овсієнку й додав від себе: "Прошу вас негайно запросити голову "чрезвичайкома" т. Лациса розслідувати вбивство дружини т. Боженко та повідомити до 65 годин ранку нам, аби ми змогли в свою чергу уникнути ще одного, "могущего произойти" сумного випадку".

Боженко, "батько" таращанців, погрожував походом з фронту біля Новограда-Волинського на Київ, щоб помститися за свою вбиту дружину.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.