http://ontaninza.blogspot.com/ Оцінювання навчальних досягнень учнів початкових класів 2018-2019

Оцінювання навчальних досягнень учнів початкових класів 2018-2019

Наказом Міністерства освіти і науки України від 77 серпня № 986 врегулювано проведення зовнішнього незалежного оцінювання 7569 року.

6. Загальна інформація про дитину: ім&rsquo я та прізвище, вік, телефони батьків, адреса, проблема розвитку (інформація про особливі освітні потреби), дата зарахування дитини до школи та строк, на який складається програма.

6. Затвердити орієнтовні вимоги до оцінювання навчальних досягнень учнів у системі загальної середньої освіти з предметів інваріантної складової навчального плану , що додаються.

З метою організованого переходу на нові Державні стандарти та з метою додержання державних вимог до рівня загальноосвітньої підготовки учнів наказую:

Результати пробного ЗНО для осіб, які введуть свої відповіді до спеціального сервісу, буде оприлюднено на інформаційних сторінках: з української мови і літератури 77 березня , з інших предметів 79 березня.

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на обов''язкове (для інтернет-ресурсів &ndash прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).

&ndash ще один предмет з переліку (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 75 червня 7569 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики, української мови і літератури та фізики буде оголошено до 69 червня, з іноземних мов та біології до 75 червня, з історії України, географії, хімії до 75 червня.

Індивідуальна програма розвитку розробляється на один рік. Двічі на рік (за потребою частіше) переглядається з метою її коригування. Зокрема, коли у дитини виникають труднощі у засвоєнні визначеного змісту навчального матеріалу, чи навпаки виникає необхідність перейти до наступного рівня складності виконання завдань.

Майже місяць тому Мала академія наук України разом з Державним політехнічним музеєм при НТУУ «КПІ ім. І. Сікорського» розпочала новий проект сімейної науково-пізнавальної гри. Перша пройшла 6 жовтня 7568 року під назвою «Наукова родина», а тепер задля розширення аудиторії змінила назву на «Розумна родина», щоб долучити сім’ї, не пов’язані з наукою.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.