http://ontaninza.blogspot.com/ Календарне планування 1 клас 2018 навчання грамоти захарійчук

Календарне планування 1 клас 2018 навчання грамоти захарійчук

Розробка уроку з теми «Зародження квантової теорії. Застосування фотоефекту» Тема за програмою: «Хвильова і квантова оптика»

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на обов''язкове (для інтернет-ресурсів &ndash прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з румунської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням румунською мовою. 9 клас» (авт. Говорнян Л. С., Остафій О. Р.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з математики. 9 клас» (авт. Мерзляк А. Г., Полонський В. Б., Якір М. С. (за редакцією Бурди М. І.))

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з біології для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. 9 клас» (авт. Костильов О. В., Андерсон О. А.)

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з української літератури. 9 клас» (авт. Коваленко Л. Т., Михайлова Н. В.)

ДПА 7569 року в основній школі проводиться з п''яти навчальних предметів: української мови, біології, географії, математики, а також іноземної мови чи іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу. У загальноосвітніх навчальних закладах (класах, групах) з поглибленим вивченням предметів, спеціалізованих навчальних закладах, ліцеях, гімназіях, колегіумах таким предметом за вибором може бути той, що вивчався поглиблено.

«Збірник диктантів для державної підсумкової атестації з польської мови для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням польською мовою. 9 клас» (авт. Лебедь .)

Тема: Сонячна система Тема уроку: Земля і місяць. Планети земної групи:Меркурій, Венера, Марс і його супутники. Рольова гра «Космічна подорож до планет Сонячної системи».

Розробка містить поетапний план роботи вчителя та учнів над проектом «ВИБІР КОСМЕТИЧНИХ ЗАСОБІВ ІЗ УРАХУВАННЯМ ВІКУ ТА ТИПУ ШКІРИ», інформаційні джерела.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.