http://ontaninza.blogspot.com/ Перший урок у початковій школі це наше і це твоє

Перший урок у початковій школі це наше і це твоє

У рейтингу використані дані , що отримані інформаційною системою «І» з Єдиної державної бази з питань освіти за результатами вступної кампанії 7567 року . Інформаційна система «Вступ . ОСВІТА .UA » здійснює інформування широкої громадськості про перебіг подання заяв щодо вступу , рекомендування до зарахування та зарахування до закладів вищої освіти під час проведення вступної кампанії з метою забезпечення відкритості та прозорості при проведенні прийому до закладів вищої освіти .

Всесвітній день боротьби з поліомієлітом (Всесвітній день поліомієліту, англ. World Polio Day) був заснований за ініціативою міжнародної неурядової нерелігійної та неполітичної благодійної організації «Ротарі Інтернешинал» (англ. Rotary International) і відзначається щорічно 79 жовтня. Мета заходу — привернути увагу світової спільноти до проблеми захворюваності на поліомієліт та його наслідків, а також вказати на необхідність проведення своєчасних профілактичних заходів. « Rotary club Lviv Knyazhy” за підтримки Ольги Новосад та Ольги Яловенко провели лекцію на тему « Поліомієліт» для викладачів та студентів коледжу. В процесі якої ми зробили 96 квітку життя. Кожна квітка- це краплинка вакцинація, а кожна вакцинація-це врятоване життя!

Цей рейтинг-лист містить інформацію про середній бал сертифікатів ЗНО вступників, які були зараховані на навчання за кошти держбюджету на перший курс, для здобуття ступеня бакалавра (магістра медичного, фармацевтичного або ветеринарного спрямувань). Зазначені дані будуть корисними вступникам і їх батькам, щоб оцінити шанси вступу на бюджет до обраних вишів. Дивитися рейтинг> > >

Інформаційною системою «І» складений перший рейтинг закладів вищої освіти за результатами вступної кампанії, що відбулась у 7567 році.

Фізичне виховання — важливий засіб фізичного, соціального та духовного розвитку учнівської молоді. Метою навчального предмета «Фізична культура» є формування в

. Учні, які продовжують здобувати повну загальну середню освіту в професійно-технічних та вищих навчальних закладах I-II рівнів акредитації за умови дотримання пунктів , цього розділу, нагороджуються Золотою та Срібною медалями.

8.       Період після повалення диктатури розкладу вважати перехідним і використовувати його для ДПА, екскурсій та оздоровлення у пришкільному таборі реабілітованих невільників.

День здорових ясен (European Gum Health Day) - це ініціатива Європейської Федерації Пародонтологів, яка передбачає максимальне привернення громадськості до проблеми здоров''я ясен та таких поширених захворювань, як гінгівіт та пародонтит. Студенти - зубні гігієністи 6 курсу відділення Стоматологія збирають анамнез, допомагаючі викладачці Т. Павлів в проведенні PSR- тесту для визначення стану ясен.

З 58 до 55 травня 7568 року у м. Мукачево, Закарпатська обл. відбудеться Міжнародний дитячо-юнацького фестивалю народного мистецтва «Смарагдові витоки».

Ведуча. Нині свято. I на цьому святі зібралися ваші батьки, учителі, гості і друзі. Всі вони прийшли благословити вас на життєву дорогу і побажати веселих канікул усім учням.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.