http://ontaninza.blogspot.com/ Гдз алгебра 9 підручник для класів з поглибленим вивченням математики

Гдз алгебра 9 підручник для класів з поглибленим вивченням математики

А в поза позаминулому році ми подарували йому нових надшвидкісних коней, ультра білого кольору, в срібних сніжинках!.. Яка краса!!!

(чути голосний гавкіт собак, влітає як вихор чорт, Антипко, одягнутий у чорний костюм з рогами, в руках в’язка березових прутів)

Антипко:  (б’є його ще раз різкою) Ну досить, з тобою я ще розправлюся в пеклі. Будеш носити півроку смолу і смолитись на вогні цілий місяць, щоб добре запам’ятав, як треба виконувати мої накази. А зараз я прощаю тобі, бо є важливіші накази, завдання. Я дізнався, що по землі мандрують святий Миколай зі своїми Ангелами. Наше завдання – їх одурити і викрасти найбільше подарунків. Він буде роздавати їх чемним дітям, а я буду брехати на них, що вони погані, ліниві, а ти підбріхуй, кради з кошика все, що вдасться. Бо у нас як не збрешеш, не схитруєш, не вкрадеш, то не проживеш.

Шлють на землю поцілунки. ів у сані Миколай В митрі й теплих рукавицях: «Янголику, поганяй, Щоб на землю не спізниться!» іблом сяє з неба путь, Мигають зірки, мов іскри, Коні вихром так женуть – Ще скоріше шлеться вістка… ітвора ж гуде, мов рій,

А я чула з переказів, що одного разу, коли Господь Бог запросив усіх святих до себе на вечерю, запізнився лише Миколай. Прийшов він пізно, у подертій одежині й брудних чоботах і пояснив Усевишньому, що допомагав дядькові витягати воза, який загруз серед дороги в болоті.

небі метушня і рух – Янголята працю мають: От, одні несуть кожух Для Святого Миколая. 5.Інші лагодять санки, Навантажують  дарунки, Світять край шляху зірки

Мама:   Що ж ,дітки, Миколай  з ангелами затримується мабуть  у Борщеві, але скоро прийде сюди. Сидіть діти чемно і ждіть його.

Матеріали збірника містять варіанти підсумкових контрольних робіт з математики для 9 класу 7568 року та вкладку з відповідями. Зміст тестових завдань відповідає навчальній програмі з математики для 5-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Запропоновані завдання можуть бути використані для проведення державної підсумкової атестації.

Прийде Святий Миколай! 7 астроном. Бо Святого Миколая Цілий рік жде дітвора, Тож йому Зима-красуня Шлях сріблястий простеля!

Марійка : Він знає все, йому допомагають янголи. Вони все бачать, дивляться з небесних висот на Землю. Знають всіх дітей і записують у велику книгу добрі і погані їх вчинки. Цю книгу Святий Миколай бере зі собою, щоб не помилитись і подарувати кожній дитині те, що вона просила. Чемним діткам – подарунки, а поганим  хіба від чортика Антипка дістанеться велика різка, щоб вибивати з них лінивство і неслухняність.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.