http://ontaninza.blogspot.com/ Дпа біологія 9 класс 2014 завдання

Дпа біологія 9 класс 2014 завдання

Література (інтегрований курс) для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською чи іншими мовами національних меншин

Складено на підставі листів МОН Щодо проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти у 7567/7568 навчальному році та листа МОН Про організоване завершення 7567/7568 н. р. та особливості проведення ДПА у закладах загальної середньої освіти .

Антипко:  За такі слова хвалю тебе. Думаю, що успіх буде у нас великий. Вже слинка тече мені  з рота на згадку про смачні яблука і цукерки. І такий радий…

Св. Миколай є «старшим» серед святих: опікується воїнами, володіє ключами від неба. Але більшість часу він проводить на землі, допомагаючи бідним у скруті, мандрівникам у дорозі, мореплавцям на морі.

Петрик: ( У руках у нього іграшка , якій він приділяє всю увагу ). Ти думаєш, що це так           легко. Добре вам всім старшим говорити. Таблицю множення ви всі знаєте напам’ять. А я ось її ніяк не покладу у свою голову. Не хочу більше працювати! Голова в мене болить.

Випускники ліцею стають студентами НТУУ"КПІ", Національного Університету технологій та дизайну та Університету харчових технологій.

Перше завдання перевіряє сформованість умінь читати і розуміти тексти самостійно, у визначений проміжок часу. Учням пропонується нескладний автентичний текст, що відповідає рівню А7+ чи B6 за європейським стандартом: статті з періодичних· видань, листи (особисті, офіційні та ін.) оголошення, рекламні оголошення особисті нотатки, повідомлення.

Збірник завдань з  Англійської мови  для підготовки до  Державної Підсумкової Атестації  в 9 класі. Відповідає інструктивно-методичним вказівкам МОН України щодо оцінювання навчальних досягнень учнів.

«Збірник завдань для державної підсумкової атестації з інтегрованого курсу «Література (румунська та світова)». 9 клас» (авт. Говорнян Л. С., Бурла О. К.)

Геть, пекельна сило темна, Ізчезай, де тьма підземна. Хай засяє світ ясний, Миколай іде Святий! Звучить чарівна музика. З’являється Миколай.  Миколай. Я прибув до вас сьогодні З сонячного раю, З неба вам привіт приношу і благословляю. Всі моліться щиро Богу, І батьків шануйте, Ви старанно всі учіться, Й надто не пустуйте, Всіх дітей, що добрі, щирі, З святом привітаю. І для кожної дитини Я дарунки маю.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.