http://ontaninza.blogspot.com/ Відповіді до зошита з основ здоров я поліщук 7

Відповіді до зошита з основ здоров я поліщук 7

Відповіді до Орієнтовні завдання до підсумкових контрольних робіт Математика 9 клас Міщерякова К. ДПА 7568 вже доступні на нашому сайті. Перегляд в режимі онлайн абсолютно безкоштовно і без реєстрації.

676 Доброго дня п. Валентине! Підкажіть, будь ласка, які документи повинна подати релігійна організація державному реєстратору і який реєстраційний збір справляється за реєстрацію, якщо вона не включена ще з 7558 року в реєстр. Дякую! 687

Юлія, можливо ми не зовсім правильно зрозуміли один одного. Законом не встановлено обмежень для сумісництва для працівників державних чи комунальних підприємств. Тобто, такий працівник має право бути засновником фермерського господарства (при умові, що такі обмеження не встановлені статутними документами підприємства, на якому він працює). Заробітну плату в ФГ засновник може отримувати лише якщо він працює на посаді голови ФГ. Але навіть у цьому випадку він може працювати безоплатно. Що стосується прибутку від діяльності це питання досить складне, Законом про ФГ не визначене. Тому процедура розподілу прибутку має бути встановлена Статутом.

Практичне запитання: чи було в кого складнощі при отриманні нотаріальної копії такого статуту? та при відкритті рахунку в банку.

Добрый день, Валерий. Помогите, пожалуйста, разобраться в следующей ситуации. На общем собрании участников было принято единогласное решение о привлечении инвестора с передачей ему 56 % уставного капитала путем внесения определенной денежной суммы в качестве инвестиции. И больше нигде ни слова о том, каким именно образом инвестор приобрел корпоративные всякий случай отправляю скан-копию протокола на Ваш маил.

Доброго дня, Євгеній. Цього питання я не вивчав. Рекомендую зателефонувати на тел 676 гарячої лінії 687 986-56-75, 995-66-57, 995-59-79 Управління Пенсійного фонду України в Шевченківському районі м. Києва 56559, їв, ,79 Код ЄДРПОУ 76587878. До речі, з 6 січня 7568 року запроваджується сплата єдиного внеску на загальнообов 8767 язкове державне соціальне страхування одним платіжним дорученням.

Про сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування одним платіжним дорученням не чув. Буду вивчати. Дякую за відповідь.

Спасибо большое, за ответ. Я как раз подала заявление на исполнительный лист и отдам в соответствующие органы, пусть требуют исполнения решения апеляционого суда. Еще раз огромное спасибо.

Найцікавіше, що згідно внесених до Закону про держреєстрацію змін, реєстратору ліквідбаланс не подається (а подається в податкову), а ось висновок аудитора про його повноту та достовірність подається 676 У випадках, що встановлені законом 687 . Ці випадки встановлюються спеціальними законами для конкретної організаційно-правової форми. Наприклад, в попередній редакції Закону 676 Про господарські товариства 687 було 676 Достовірність та повнота ліквідаційного балансу повинні бути підтверджені аудитором (аудиторською фірмою), за винятком товариств з річним господарським оборотом менш як двісті п 8767 ятдесят неоподатковуваних мінімумів 687 . А в діючій редакції Закону ця вимога вже виключена.

Відповіді до Підсумкові контрольні роботи Географія 9 клас Кузишин А. ДПА 7568 вже доступні на нашому сайті. Перегляд в режимі онлайн абсолютно безкоштовно і без реєстрації.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.