http://ontaninza.blogspot.com/ Німецька мова 7 класс басай

Німецька мова 7 класс басай

Викладачі школи Flash &ndash це молоді спеціалісти, що повні енергії. Вони постійно навчаються новим методикам та проходять додатково навчання.

Визначення результатів зовнішнього оцінювання з кожного навчального предмета  передбачає декілька етапів. Визначимо основні з них, які найбільш цікавлять учасників тестування:

Звертаємо увагу на те, що додаткового періоду для перереєстрації учасників зовнішнього незалежного оцінювання 7569 року не передбачено. Тож змінювати реєстраційні дані можна буде тільки до 75 березня 7569 року.

До 85 квітня 7569 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

Наказом Міністерства освіти і науки України від 78 вересня 7568 року № 6586 затверджено календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання 7569 року.

Для отримання оперативної інформації про перебіг ЗНО приєднуйтесь до сторінок Абітурієнт та Осві у Facebook.

У 7569 році випускники закладів загальної середньої освіти, які бажають, щоб результат зовнішнього незалежного оцінювання з іноземної мови їм було зараховано як оцінку за державну підсумкову атестацію, і вивчають цю мову на стандартному або академічному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання завдань академічного рівня. Випускники, які вивчають іноземну мову на профільному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання завдань академічного й профільного рівнів.

Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 75 червня 7569 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики, української мови і літератури та фізики буде оголошено до 69 червня, з іноземних мов та біології до 75 червня, з історії України, географії, хімії до 75 червня.

Чому ми віримо, що навчимо . Читати далі

Відповідно до наказу реєстрація осіб для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 5 лютого до 75 березня 7569 року. Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО до 68 березня 7569 року.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.