http://ontaninza.blogspot.com/ Рідна мова 5 класс єрмоленко сичова гдз

Рідна мова 5 класс єрмоленко сичова гдз

та же ситуация!Сижу ищу инфо!но я предприниматель когда здавала декларацию в налоговой мне сообщили что нужно сдать 676 майнову декларацію 687 читала в инете что сдать нужно до 6 го апреля

Дівчинка: Можна у світі чимало зробити: Перетворити зиму на літо, Можна моря й океани здолати, Гору найвищу штурмом узяти, Можна пройти крізь пустелі і хащі, Тільки без мами не можна нізащо. Бо найдорожче стоїть за словами: "В світі усе починається з мами!”. Cлайд 6 (Діти виконують пісню "Ти маму нашу рідну сьогодні привітай". Сл.І.Кульської, муз. -Анатольського).

Відповідно до пункту Податкового кодексу України фізична особа повинна самостійно сплатити до першого серпня року, наступного за звітним, суму податку на доходи фізичних осіб, що зазначена у щорічній декларації про майновий стан та доходи.

На круту гору йде хлопчик учень поруч з ним вчителька. : Вони ведуть між собою розмову 676 Що там, а що там? 687 надокучає хлопчик, але вчителька терпляче пояснює йому все, пояснює і йде все вище і вище. Нарешті вони піднялися на вершину тієї гори. 676 Ой, які чудові простори! захоплено вигукує хлопчик. Ходімо, ходімо далі! 687 Але вчителька не йде „Далі ти підеш без мене. 687 Засмучено відповідає вона. 676 Ви залишаєтесь, а я? розгублено запитує хлопчик. „ Ти вже дорослий, зовсім дорослий! До побачення! 687

Доброго дня!Скажіть будь-ласка як краще, дешевше і швидше переоформити будинок на себе після смерті мами в термін до 6-ти місяців після смерті чи через суд після закінчення 6-ти місячного терміну? Будинок приватизований на маму, заповіт складений на мене.І ще, скільки коштуватиме переоформлення? Дякую!

Нас мама доглядає, Нам весело рости. Про тебе мама дбає - Так дбай про маму ти! Приспів. Ведуча: Велика і щаслива країна - дитинство. Із дитинства виходять, та до нього не повертаються. Немає чарівних слів, немає мага, який би повернув нас в дитинство. Єдине, що нас єднає з ним це - люба матінка і її колискова пісня. Cлайд 7 Дівчинка: Колискова пісня, колискова – То найперша материнська мова. Пахне вона м’ятою і цвітом. Чебрецевим і суничним літом. Пахне молоком і споришами. Скільки в ній ласкавості і шани. І надій, і сивини гіркої. Колискова пісня, колискова – То щаслива материна мова. (Під фонограму діти виконують "Колискову" на сл. , муз. ілаша).

Заполнить декларацию самостоятельно (найти в интернете или онлайн на сайте Миндоходов http:///deklaruvannya-dohodiv-gromadyan , можно вручную на бланке),приложить копию свидельства о праве собственности на декларируемое имущество,чтобы инспектор мог проверить правильность расчета налога (иногда требуют приложить еще и копию паспорта и кода). Декларацию в 7-х экземплярах и копии док-тов отнести в налоговую по месту регистрации. 7-ой экз. с отметкой о принятии декларации оставляете у себя.

Запитання для мам: любимий предмет у Вашої доньки (сина) в школі? захоплюється вона (він) у вільний час? страва Вашої доньки (сина)? мріє стати? книгу читає зараз Ваша дитина?

Коли отримуєш спадщину, звичайно, хочеш, щоб вона оподатковувалася за нульовою ставкою, тобто, щоб у бюджет нічого не треба було платити. Проте, якщо платник податку на доходи фізичних осіб не підходить до нижче перерахованих категорій, то він не зможе скористатися нульовою ставкою. Отже право на застосування нульової ставки мають:

Онук. Пробач, Дідуню, я не хотів тебе образити, ти ж знаєш, як я тебе люблю. Я знаю, що ти боровся і за свободу, і за рідну мову, впроваджував, як міг, її, та не завжди все залежало від тебе і від таких, як ти. Та й мало вас було, бо ж не всім хотілось боротись, жили ніби й добре, бо кращого не знали. А подумай: могло б так статись, що всі українці перестали знати рідну мову, що було б з Україною? Вона перестала б існувати, бо народ без мови — німий раб, а не народ. От ми й мало не осиротіли при живих батьках. А мова наша така чарівна!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.