http://ontaninza.blogspot.com/ Природознавство 4 клас робочий зошит відповіді ірина жаркова гдз

Природознавство 4 клас робочий зошит відповіді ірина жаркова гдз

Мама:   Що ж ,дітки, Миколай  з ангелами затримується мабуть  у Борщеві, але скоро прийде сюди. Сидіть діти чемно і ждіть його.

Важливо, що Полліанну в повісті змальовано як таку собі звичайнісіньку дівчинку. Підкреслено звичайним є навіть її портрет.

- Здається, ви можете радіти будь-чому, - зауважила Ненсі, згадавши, як Полліанна намагалася полюбити кімнатку на горищі.

Вашій дитині потрібен репетитор, але не вистачає коштів його найняти Ваша дитина вчиться в музичній школі або займається спортом

- Цілком можливо, хоч я і не мала честі познайомитися із цими леді, - сухо відповіла міс Поллі, намагаючись звільнити свої коліна від пальчиків дівчинки. Потім вона поглянула на Ненсі, яка все ще стояла біля дверей.

Повість Полліанна починається з того, що до багатої самотньої міс Поллі приїздить одинадцятирічна небога - донька її покійної сестри Дженні. Колись Дженні проти волі батьків вийшла заміж за порядного й доброго, але бідного пастора. Ображені цим шлюбом рідні майже не підтримували з нею стосунків. Тим часом молоде подружжя поїхало місіонерами 6 на південь. Коли в Дженні народилася дівчинка, вона назвала її Полліанною, об&rsquo єднавши імена своїх сестер По-ллі й Анни.

Веселун. Добре, що казкова сила До нас на свято прилітала – Про подарунки вона нагадала! Хто ж це їх до нас приніс?

- Що сталося? Ненсі, чому ти плачеш? - скрикнула вона, а потім з острахом додала: - Може, раніше це була твоя кімната?

- Боронь Боже - щоб вона!.. - видихнула Ненсі і додала вголос: - Знаєш, Полліанно, хоч я і не зовсім розумію цю гру та й грати не вмію, але я з тобою гратиму! Так, гратиму, гратиму! - пообіцяла Ненсі.

Для самої авторки неймовірна популярність книжки стала несподіванкою. Кілька її творів, надрукованих до Полліанни , хоч і були схвально сприйняті читачами, проте великого успіху не мали. Тож важко було передбачити, що немудряща історія про дівчинку-підлітка зробить письменницю знаменитістю.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.