http://ontaninza.blogspot.com/ Рейтингові списки вступників 2018 чернігівський коледж управління і технологій

Рейтингові списки вступників 2018 чернігівський коледж управління і технологій

7. Громадські організації можуть звернутися до Міністерства освіти і науки України із заявою про надання їм права вести спостереження за роботою приймальних комісій. Громадські організації, яким таке право надано Міністерством освіти і науки України, можуть направляти на засідання приймальних комісій своїх спостерігачів. Приймальні комісії зобов’язані створити належні умови для присутності громадських спостерігачів на своїх засіданнях, а також надати їм можливість ознайомлення до засідання з документами, що надаються членам приймальної комісії.

Під час подання заяв на закриті (фіксовані) конкурсні пропозиції вступники обов’язково зазначають один з таких варіантів:

Лікар-терапевт, доктор медицини, екстраординарний, ординарний, Заслужений ординарний професор, завідувач кафедри спеціальної патології і терапії, завідувач кафедри факультетської терапевтичної клініки Університету Св. Володимира. Засновник Київської терапевтичної школи.

заяву документ, що посвідчує особу військовий квиток або посвідчення про приписку – для військовозобов’язаних документ державного зразка про раніше здобутий освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень, на основі якого здійснюється вступ, і додаток до нього сертифікат (сертифікати) зовнішнього незалежного оцінювання (для вступників на основі повної загальної середньої освіти) чотири кольорові фотокартки розміром 8 х 9 см. Копії документів без пред’явлення оригіналів не приймаються.

76. Рішенням приймальної комісії результати вступного іспиту з конкурсного предмета щодо вступу на певну конкурсну пропозицію можуть бути зараховані для участі в конкурсному відборі на іншу конкурсну пропозицію Університету.

– копію сертифіката (сертифікатів) зовнішнього незалежного оцінювання (для вступників на основі повної загальної середньої освіти)

Увага! Єдиним офіційним сайтом ЗДМУ є . За інформацію, надану від імені ЗДМУ на інших сайтах, університет відповідальності не несе.

69 листопада студенти Мукачівського державного університету розпочали святкування Міжнародного дня студента святковим флешмобом під лозунгом 8776 МДУ сонце- нас єднає !!! 8776

– особи, визнані інвалідами війни відповідно до пунктів 65-69 статті 7 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»

. В інших випадках конкурсний бал розраховується як сума балів за вступні випробування та інші показники конкурсного відбору відповідно до Правил прийому.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.