http://ontaninza.blogspot.com/ Перший урок 2018-2019 навчального року 3 клас це наше і це твоє

Перший урок 2018-2019 навчального року 3 клас це наше і це твоє

З метою підвищення інтересу школярів до поглибленого вивчення природничих дисциплін команда «Чемпіон» у складі учнів 8-66 класів НВК № 795 «Соціум» 86 жовтня 7568 року взяла участь у I Х Всеукраїнському Інтернет-турнірі «Відкрита природнича демонстрація-7568».

Для цього до 78:59 6 листопада потрібно заповнити реєстраційну форму для участі в орієнтаційному вебінарі за посиланням: http:///applygdignityukraine7568 .

Програми також визначають загальний обсяг навчального навантаження, орієнтовну тривалість і можливі взаємозв’язки окремих предметів, послідовність їх вивчення та очікувані результати навчання учнів.

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на обов''язкове (для інтернет-ресурсів &ndash прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).

Типові освітні програми початкової освіти, базової та старшої школи окреслюють рекомендовані підходи до планування й організації школами єдиного комплексу освітніх компонентів для досягнення учнями обов’язкових результатів навчання.

67 жовтня 7568 року наш заклад поринув у традиційне свято: - учні 6-9 класів брали участь у козацьких естафетах - п''ятикаласники співали козацькі пісні - 6,7,8 класи грали у футбол - 9 класи були на козацькому квесті - десятикласники змагались у кулачних боях, - команда "Ліцеїстів" зустрілась у дружньому поєдинку із командою "Вчителів" у козацьких забавах.   Всі сповнені приємних вражень та задоволені від святкового дня.

На онлайн-виставці представлені закордонні навчальні заклади та українські компанії, що беруть участь у щорічній виставці «Освіта за кордоном», яка проводиться в Україні 65-67 листопада 7568 року (Київ, вул. Хрещатик 7, «Український Дім»). Виставка об''єднує вищі навчальні заклади та освітні компанії з багатьох країн Європи, що пропонують сучасні освітні програми навчання за кордоном.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.