http://ontaninza.blogspot.com/ Тестові завдання зно 2016

Тестові завдання зно 2016

Для отримання результатів учасника зовнішнього оцінювання за 755-бальною шкалою використовується Таблиця переведення тестових балів в рейтингову шкалу від 655 до 755 балів.

Оцінювання тестових завдань учасників ЗНО відбувається у два етапи. Спочатку розраховується сума тестових балів (у кожному предметі сума тестових балів різна), після цього розраховується рейтингова оцінка учасника тестування за шкалою від 655 до 755 балів. Рейтингова оцінка ЗНО є основною складовою формування конкурсного бала абітурієнта, який використовується вищими навчальними закладами при визначенні рейтингу вступників під час вступу.

Цьогоріч особи, які планують вступати на навчання для здобуття ступеня магістра за спеціальностями 586 «Право» та 798 «Міжнародне право» мають проходити єдине фахове вступне випробування та єдиний вступний іспит (ЄФВВ та ЄВІ).

Максимальна кількість балів, що зможе набрати учасник тестування за виконання завдань державної підсумкової атесації, дорівнює 97 тестовим балам. Максимальна кількість балів, що може набрати учасник тестування правильно виконавши всі завдання тесту з історії України, – 99.

У пункті тестування заборонено використовувати та мати при собі протягом часу, відведеного для виконання вступних випробувань, засоби зв’язку, пристрої зчитування, обробки, збереження та/або відтворення інформації, а також окремі елементи, які можуть бути складовими частинами відповідних технічних засобів чи пристроїв, друковані або рукописні матеріали, інші засоби, предмети, прилади (крім дозволених виробів медичного призначення, про наявність яких вступник повинен повідомити працівникам пункту тестування до початку виконання вступних випробувань).

Пункти тестування створюватимуться в обласних центрах (крім міст Донецьк та Луганськ), місті Київ, містах Слов’янськ і Маріуполь Донецької області, а також місті Сєверодонецьк Луганської області.

Для кожного зареєстрованого учасника на сайті Українського центру оцінювання якості освіти буде створено інформаційну сторінку «Кабінет учасника ЄФВВ/ЄВІ». Доступ до сторінки здійснюється за номером екзаменаційного листа та пін-кодом, указаним у ньому.

Визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання з історії України здійснюється у два етапи. На першому етапі визначається тестовий бал учасника зовнішнього оцінювання (максимум – 99 бала). На другому етапі, на основі тестового бала визначається рейтингова оцінка результатів учасника зовнішнього оцінювання за 755-бальною шкалою, що використовується при складанні рейтингового списку абітурієнтів при вступі до вузів України.

Абітурієнт має можливість обрати не більше чотирьох предметів для складання тестів зовнішнього оцінювання. Тестування є безкоштовним.

Збірник завдань з англійської мови, 9 клас, Константинова, ДПА 7568 Збірник завдань з англійської мови, 9 клас, Константинова, ДПА 7568

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.