http://ontaninza.blogspot.com/ Англійська мова підготовка до зно 2016

Англійська мова підготовка до зно 2016

Шановні відвідувачі порталу . На нашому сайті розміщено майже усі збірники ДПА 7567 для 9 і 9 класіва а також відповіді до цих збірників (в тому числі і платні версії, на інших сайтах вони коштують 75-85 грн).

…Я обрав Ізмаїльський державний гуманітарний університет, тому що це круто: тут студентів цінують, підтримають, поважно ставляться, нечасто відраховують. Наш університет очолює наймолодший ректор України. Нещодавно йому виповнилося 95 років, він розуміє студентське життя і реально впливає на модернізацію навчального виховного середовища.

Базовий курс для майбутніх аналітиків. Завдяки отриманим знанням вони зможуть проводити первинний статистичний аналіз даних, висувати гіпотези та оцінювати їх на основі зібраних даних. 

Кожен випускник школи 7568 року обов’язково складає ДПА у формі ЗНО з української мови та літератури і на вибір математику чи історію України. А от випускники коледжів, професійно-технічних училищ, які здобувають повну середню загальну освіту, мають обов’язково складати ДПА у формі ЗНО лише з української мови.

Розуміння основ бухгалтерії є запорукою успішного ведення фінансів як особистих, так і корпоративних та державних. Відкрийте світ бухгалтерського обліку разом з професіоналами компанії EY!

Реєстрація для участі в пробному ЗНО триватиме з 9 до 86 січня 7568 року. Зареєструватися можна буде на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

До 85 квітня зареєстровані учасники отримають на своїх інформаційних сторінках запрошення-перепустки. Там буде зазначено час і місце проведення тестувань.

Британська Рада пропонує цілу низку безкоштовних додатків із вивчення англійської. Можна вивчати англійську за допомогою ігор, подкастів, фільмів та вікторин.

Тож ставимо коментарі, лайки, робимо репости,  підписуємось до групи https:/// . Допоможе один одному стати порталу кращим.

Програми підготовки до ЗНО Українська мова і література Історія України Іноземна мова (англійська) Іноземна мова (німецька) Іноземна мова (французька) Математика Фізика Біологія Географія Хімія

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.