http://ontaninza.blogspot.com/ Математика підготовка до зно 2016

Математика підготовка до зно 2016

Майбутні учасники зовнішнього оцінювання, які вже розпочали підготовку до тестування в 7568 році, мають можливість скористатись безкоштовним сервісом ЗНО онлайн, розробленим Осві.

При повному або частковому відтворенні інформації посилання на обов''язкове (для інтернет-ресурсів &ndash прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).

Використання сервісу допоможе учасникам ЗНО зрозуміти структуру тесту з кожного навчального предмета, ознайомитись із формами завдань та коментарями до правильних відповідей до кожного завдання тесту.

На платформі розміщені всі варіанти тестових завдань, що були запропоновані учасникам ЗНО під час основних та додаткових сесій 7559-7567 років, усі пробні тести, а також коментарі провідних фахівців до правильних відповідей на завдання тестів.

Кожен хлопчик у всьому світі мріє мати свій автомобіль. Сьогодні вам випала можливість по експериментувати трохи над зовнішнім виглядом швидкісного авто під назвою Ауді. У вашому розпорядженні знаходитися дуже багато яскравих фарб і наклейок, за допомогою яких ви зможете прикрасити своєю автомобіль. Результат залежить тільки від того наскільки у вас вистачить фантазії.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.