http://ontaninza.blogspot.com/ Дпа укр мова контрольна робота №2 1 варіант 3 тип 4 кл

Дпа укр мова контрольна робота №2 1 варіант 3 тип 4 кл

Відповіді та творчі завдання до підсумкових контрольних робіт 9 клас ДПА 7568 вже доступні на нашому сайті. Перегляд в режимі онлайн абсолютно безкоштовно і без реєстрації.

Контрольні роботи проводяться відповідно до календарного планування на другому чи третьому уроці, окрім понеділка і п''ятниці, а також днів перед і після святкових.

7. Завдання зі встановлення відповідності. Такі завдання, як і попередні типи завдань, – це відтворення учнями на репродуктивному рівні набутих знань з правознавства. Алгоритм виконання учнями такого типу завдання зводиться до підшукування відповідностей (пар) між поняттями й визначеннями, назвами й описом тощо.

&ndash ще один предмет з переліку (історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова).

Збірник завдань до підсумкових контрольних робіт Українська мова 9 клас Курганова . ДПА 7568 (Ранок) вже доступний на нашому сайті. Перегляд в режимі онлайн абсолютно безкоштовно і без реєстрації.

Веселун. Добре, згоден я з тобою, Ось дивися: вчених троє. Звіздарі та астрономи! Від зірок їм все відомо! (входять астрономи, вдивляються в небо) 6 астроном. Онде зірочка летить!

Тематичне наповнення атестаційної роботи вчитель здійснює за навчальною програмою курсу з 6-го по 9-й клас, при цьому важливо узгодити тестові завдання за темами та врівноважити за ступенем складності. Зміст окремих завдань варто спрямувати на формування (ціннісний компонент) мотиваційної сфери (визначення потреб, мотивів, намірів, цілей, прагнень) соціальних цінностей (почуття патріотизму, національної самосвідомості) особистісних цінностей (гуманність, працелюбність, чесність, правдивість тощо) соціальної поведінки громадянської позиції, інших моральних якостей особистості, її поглядів, переконань, життєвих пріоритетів.

Оля:  Сьогодні треба нам скоріше закінчити всю свою роботу. І раніше лягати спати. Адже завтра день Святого Миколая. Він вже напевно зі своїми янголами вирушає на небесній колісниці в дорогу, на Землю, щоб зустрітися з чемними і добрими дітьми, яких він дуже любить і всім приносить подарунки.

Петрик: ( У руках у нього іграшка , якій він приділяє всю увагу ). Ти думаєш, що це так           легко. Добре вам всім старшим говорити. Таблицю множення ви всі знаєте напам’ять. А я ось її ніяк не покладу у свою голову. Не хочу більше працювати! Голова в мене болить.

Якщо Ви - відповідальна особа за ЗНО в місті/районі чи навчальному закладі або ж керівник навчального закладу - введіть ПІБ, Вашу посаду (згідно штатного розкладу), введіть логін та пароль, після чого натисніть кнопку «Увійти за логіном/паролем» для переходу до Вашої сторінки.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.