http://ontaninza.blogspot.com/ Завдання з математики для дітей 1 класу

Завдання з математики для дітей 1 класу

X і д. В а р і а н т 6: вихователь показує дітям геоме­тричні фігури, а діти знаходять у себе карточки з пред­метами такої ж форми і піднімають їх. Викликана

року  проведено інтелектуальну правову гру «Брейн-ринг». Під час гри студенти продемонстрували свої знання  та вміння застосовувати їх у житті. Команда групи ТО-6-67  отримала сертифікат переможця.    року в бібліотеці ХТЕК КНТЕУ проведено книжкову виставку «Знай свої права та обов’язки», а також виставку творчих робіт студентів «Я і Закон», в рамках якої студенти продемонстрували вирішення основних проблем та побажань щодо співпраці молоді з законом та шляхи подолання цих проблем. Команда групи Е-6-67  отримала сертифікат переможця.

Хід. Варіант 6: вихователь розподіляє дітей на 5 підгруп і садовить довкола килимка, на якому лежать 75 іграшок. Кожній підгрупі дає коробку: одній найбіль­шу, іншій — трохи меншу і т. д. Звертає увагу, що це коробки різної величини, запитує, у кого найбільша, трохи менша і т. д., діти відповідають. Пояснює завдан-

X і д. Вихователь викликає дитину до столу, пропонує стати спиною до дітей і закласти руки за спину. Вкладає їй у долоні площинну фігуру — треба, не підглядаючи, визначити на дотик, що це. Якщо завдання виконане правильно, діти плескають у долоні.

Варіант 7: гра проводиться в формі змагання двох команд: хто швидше і правильно виконає завдан­ня. Правильне виконання відзначається фішкою. В кінці гри підраховується, у якій команді більше фішок.

X і д. Вихователь пропонує дітям: «Сьогодні ми по­граємо в нашому ігровому куточку. Подивимося, які тут іграшки. їх багато, і всі різної форми. Петрику, знайди в наборі будівельного матеріалу предмети ква­дратної форми». Дитина, яка правильно виконала за­вдання, будує невеличку споруду. Потім діти розгля­дають іграшкові меблі, посуд, визначають форму пред­метів.

Будь уважним .59

Збірник завдань до підсумкових контрольних робіт Математика 9 клас Шевченко . ДПА 7568 (Ранок) для шкіл з російською мовою навчання вже доступний на нашому сайті. Перегляд в режимі онлайн абсолютно безкоштовно і без реєстрації.

Перемогу із часом 69 хв. 69 сек. та результатом 965 балів (із 555 можливих) виборола команда імені Байди Вишневецького (кошовий отаман - Володимир Рябоконь ). Всі учасники цієїє команди отримають по одному додатковому балу до тематичної контрольної роботи з алгебри та з історії України. Вітаємо переможців!

69 листопада студенти групи ТХ-6-67 Харківського торговельно-економічного коледжу КНТЕУ разом з куратором Полупан Я.І. відвідали Харківський планетарій, де стали учасниками відео шоу «Від землі до небес».

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.