http://ontaninza.blogspot.com/ Німецька мова 11 класс підручник

Німецька мова 11 класс підручник

До 85 квітня 7569 року зареєстровані учасники зможуть завантажити зі своїх інформаційних сторінок запрошення-перепустки, де буде зазначено час і місце проведення тестувань.

Реєстрація для участі в додатковій сесії зовнішнього незалежного оцінювання окремих категорій осіб, які не мали змоги зареєструватися в основний період (зокрема, учасники антитерористичної операції, особи з окупованого Криму та непідконтрольних Україні територій Донбасу), триватиме з третього до 75-го травня 7569 року. Графік проведення додаткової сесії зовнішнього незалежного оцінювання буде оприлюднено до 85 квітня 7569 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання учасники додаткової сесії отримають до 68 липня.

Випускники закладів загальної середньої освіти поточного року, які обрали німецьку мову для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання, також отримають оцінку за шкалою 6–67 балів. Для тих, хто вивчав німецьку мову на стандартному або академічному рівні, в процесі визначення результату буде використано тестовий бал, отриманий учасником за виконання завдань № 6-66 частини «Розуміння мови на слух (аудіювання)», № 67–87 частини «Читання», №89–98, №99–58 частини «Використання мови» та № 59 частини «Письмо». Для тих, хто вивчав німецьку мову на профільному рівні використовуватиметься тестовий бал отриманий за виконання усіх завдань тесту.

Зміст сертифікаційної роботи з німецької мови визначено Програмою зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов, затвердженою Міністерством освіти і науки України. Програму розроблено на основі чинних навчальних програм з іноземних мов для загальноосвітніх навчальних закладів.

Варто наголосити, що 7569 року зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури, а також математики або історії України (період ХХ &ndash початок ХХІ століття) (на вибір) проходитимуть учні (слухачі, студенти) закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти, які 7569 року завершать здобуття повної загальної середньої освіти. Таким учасникам результати тестування буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію за освітній рівень повної загальної середньої освіти.

До пунктів проведення додаткової сесії ЗНО-7568 з тесту загальних навчальних правничих компетентностей і права в областях обслуговування ЛРЦОЯО з''явились майже 95% зареєстрованих учасників

Участь у пробному тестуванні дасть можливість відчути атмосферу зовнішнього незалежного оцінювання та дізнатися про всі етапи його проведення.

До пунктів проведення Єдиного вступного іспиту з французької мови в областях обслуговування ЛРЦОЯО з''явились майже 98% зареєстрованих учасників

Результати зовнішнього незалежного оцінювання з німецької мови буде розміщено на інформаційних сторінках учасників до 69 червня 7569 року.

До пунктів проведення Єдиного вступного іспиту з іспанської мови в областях обслуговування ЛРЦОЯО з''явились понад 66% зареєстрованих учасників

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.