http://ontaninza.blogspot.com/ Усі гдз 10 класс заказать

Усі гдз 10 класс заказать

Повість Полліанна починається з того, що до багатої самотньої міс Поллі приїздить одинадцятирічна небога - донька її покійної сестри Дженні. Колись Дженні проти волі батьків вийшла заміж за порядного й доброго, але бідного пастора. Ображені цим шлюбом рідні майже не підтримували з нею стосунків. Тим часом молоде подружжя поїхало місіонерами 6 на південь. Коли в Дженні народилася дівчинка, вона назвала її Полліанною, об&rsquo єднавши імена своїх сестер По-ллі й Анни.

- О, тітко Поллі! Тітонько! - захоплено видихнула дівчинка. - Який же у вас прекрасний будинок! Мабуть, ви неймовірно раді з того, що багаті!

- Ви міс Полліанна? - затинаючись, запитала вона. Наступної миті вона відчула, як її міцно обняли маленькі ручки.

Звичайна кімнатна обстановка. По середині  кімнати стіл ,крісла. На стіні портрет Шевченка,а на другій (по можливості образ св. Миколая ). За столом сидять Марійка,Оля і Петрик і готують уроки.

Саме із цим скарбом дівчинка й приходить до розкішного, але похмурого будинку тітоньки Поллі, яка не з любові і навіть не через співчуття, а суто з обов&rsquo язку дає притулок сироті-небозі.

Тіла це об''єкти неживої та живої природи, а також предмети, створені людиною. Розрізняють тіла природи і штучні (рукотворні) тіла. Ознаками тіл є форма, розміри, маса, об''єм. Люди і тварини, рослини і гриби, Сонце та Місяць, хмари і гори, пісок і море, будинок і стіл, книга й дитяча іграшка все це тіла. Розрізняють тіла правильної і неправильної форми. Тіла, що мають форму кулі, куба, паралелепіпеда, прямокутника чи квадрата, це тіла правильної форми. Тіла всіх інших форм вважають тілами неправильної форми.

Отримавши звістку про те, що має приїхати небога Полліанна, міс Поллі наказала служниці Ненсі підготувати для неї кімнату на горищі. То була либонь найгірша кімната в будинку: тісна, задушлива влітку й холодна взимку. Вікна в ній ніколи не відчинялися, підлога й стіни були голими. Хіба ж це місце підходить для самотньої дівчинки, яка втратила батьків і рідний дім? - бідкалася Ненсі, вичищаючи жалюгідне помешкання, схоже на комірчину. Вона засуджувала господиню за безсердечне ставлення до бідолашної сироти.

Козуля Борсук Дятел

А південна Б північна В східна

5. Дибка степова, джміль моховий, жук-олень, вусач великий дубовий, махаон, бражник голова видри, норки чорний лелека, змієїд, орлан-білохвіст.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.