http://ontaninza.blogspot.com/ Підручник біологія 10 класс тагліна читати онлайн

Підручник біологія 10 класс тагліна читати онлайн

7. Усип манну крупу в склянку з горохом і перемішай їх. Як розташувалися горошини й частинки манної крупи? Перемішались.

Козуля Борсук Дятел

Дослід. У склянку з водою вкинь грудочку акварельної фарби. Не перемішуй розчин. Спостерігай, що відбувається. Замалюй. Зроби висновки.

Тварини: олені, козулі, їжаки, кроти, зайці, ховрахи, миші, полівки, борсуки, дикі свині, тхорі, лисиці, вовки, видри, бобри плазуни вужі, гадюки звичайні, ящірки, болотні черепахи птахи соколи, дятли, дрозди, припутні, сороки, горлиці, вивільги, граки.

Усі тіла складаються з речовин. Кожна речовина має характерні ознаки властивості: колір, блиск, запах, прозорість, розчинність та інші.

Для виробництва продуктів харчування і ліків використовують крохмаль. Крохмаль це білий порошок, який не розчиняється в холодній воді, а в гарячій набухає, перетворюючись на клейстер. Він утворюється в листках і стеблах рослин. Особливо багато крохмалю в бульбах картоплі, зернах пшениці, рису, кукурудзи.

Ссавці Кримських гір: олень благородний, косуля, муфлон європейський, борсук, лисиця кримська, заєць, білка, дика свиня. Рідкісні: кам''яна куниця

6 9 7 8 5

5. Дибка степова, джміль моховий, жук-олень, вусач великий дубовий, махаон, бражник голова видри, норки чорний лелека, змієїд, орлан-білохвіст.

5. Горностай, рись, видра річкова, заєць-біляк, сова бородата, лелека чорний, журавель сірий, глухар із комах жук-олень, махаон, бражник голова.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.