http://ontaninza.blogspot.com/ Календарні плани 1 клас за новою програмою 2018-2019 зі змінами

Календарні плани 1 клас за новою програмою 2018-2019 зі змінами

Згідно з п. 75 Типових правил внутрішнього трудового розпорядку для робітників та службовців підприємств, установ, організацій, затверджених за погодженням з ВЦРПС постановою Держкомпраці СРСР від р. № 768 , графік відпусток складається на кожен календарний рік не пізніше 5 січня поточного року.

Тривалість відпусток незалежно від режимів і графіків роботи розраховується в календарних днях (ч. 6 ст. 5 Закону про відпустки ).

Право на відпустку мають громадяни, які перебувають у трудових відносинах із підприємствами, установами, організаціями незалежно від виду діяльності та галузевої приналежності, а також громадяни, які працюють за трудовим договором у фіз­ особи (ч. 6 ст. 7 Закону про відпустки ).

До того ж . 7 і 8 Закону про відпустки передбачено можливість надання працівникам щорічних додаткових відпусток ( див. довідник Щорічні додаткові відпустки ).

Працівники, які успішно навчаються в навчальних закладах і бажають додати відпустку до часу складання іспитів, заліків, написання дипломних та інших робіт, передбачених навчальною програмою

7. Час, коли працівник фактично не працював, але за ним згідно із законодавством зберігалися місце роботи (посада) і зарплата повністю або частково (у . час оплаченого вимушеного прогулу, спричиненого незаконним звільненням або переведенням на іншу роботу). Сюди також потрапляє період мобілізації працівника докладніше в матеріалі Чи зараховується період мобілізації до стажу для відпустки , опублікованому в газеті Інтерактивна бухгалтерія № 698/7569

Порядок включення окремих виплат має певні особливості. Премії за місяць, квартал, півріччя, дев&rsquo ять місяців включаються в заробіток того місяця, на який вони припадають згідно з розрахунковою відомістю на заробітну плату. Одноразова винагорода за підсумками роботи за рік і за вислугу років включається в середній заробіток шляхом додавання до заробітку кожного місяця розрахункового періоду 6/67 винагороди, нарахованої в поточному році за попередній календарний рік (абз. 7 п. 8 Порядку № 655 ).

7 Згідно з п. 7 приміток до Табеля , ця форма має рекомендаційний характер і складається з мінімальної кількості показників, необхідних для заповнення форм державних статистичних спостережень.

6. Час фактичної роботи (у . на умовах неповного робочого часу) протягом робочого року, за який надається відпустка

У табелі обліку використання робочого часу типової форми № П-5 , затвердженої Наказом № 989 7 , проставляється відмітка про відпустку:

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.