http://ontaninza.blogspot.com/ Скачати пісню з реклами vodafone red

Скачати пісню з реклами vodafone red

Але і це ще не кінець, натисканням статусу люди почують ці пісні. Справа з 8767 явиться навушники з цифрою кількість слухачів разом з вами, наведіть мишкою і побачите хто це.

Мама:   Що ж ,дітки, Миколай  з ангелами затримується мабуть  у Борщеві, але скоро прийде сюди. Сидіть діти чемно і ждіть його.

Геть, пекельна сило темна, Ізчезай, де тьма підземна. Хай засяє світ ясний, Миколай іде Святий! Звучить чарівна музика. З’являється Миколай.  Миколай. Я прибув до вас сьогодні З сонячного раю, З неба вам привіт приношу і благословляю. Всі моліться щиро Богу, І батьків шануйте, Ви старанно всі учіться, Й надто не пустуйте, Всіх дітей, що добрі, щирі, З святом привітаю. І для кожної дитини Я дарунки маю.

Кожна школа має свої традиції. В сценаії випускного вечора Ви познайомили нас як у вашій школі відбувається прощання з випускниками. Було цікаво! Дякую!

Марійка : А то ще побачимо! Дивись, я вже закінчила підготовку до уроків, встигла помити посуд, прибрати в кімнаті. Мама буде мною задоволена. Прийде втомлена з роботи, а я їй теплу вечерю. А  ти все крутився, забавлявся іграшками, поглядав у вікно, замість працювати. Тому задача не розв’язана, кролики голодні. І що ти там бачив у вікні?

Щоб додати приватні зображення створіть альбом, виставте налаштування приватності і тільки всередині нього додавайте знімки. Інакше після завантаження фото стануть видимі і потраплять в стрічку новин Вконтакті.

Цікавий сценарій пані Тетяно! Обов 8767 язково використаю деякі елементи заходу в своїй роботі, так як в цьому навчальному році 8775 Корабель моїх учнів, учнів 66-А класу, з тихої гавані дитинства випливає в океан дорослості 8776 Дякую.

Пісня  «Миколай крокує» Звучить гучна музика. Гаснуть свічки. 6 ангел. Діти, діти, що за сила Зірки ясні погасила? 7 ангел. Що за темний дух гуде, Світло вірним заступає?

«Вхідні» ті хто підписався на вас (підписники), «Вихідні» на кого підписалися ви. При видаленні вас з друзів, автоматично стаєте підписником. Цього негарного «друга» знайдете у вкладці Вихідні.

Петрик:  ( Розкриває зошит і книжку). О, я вже все виконав. Іду погуляю до хлопців. Ось Михайлик з клюшкою з’явився. Я довго не буду…

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.