http://ontaninza.blogspot.com/ Реферат на тему swift історія створення

Реферат на тему swift історія створення

скажіть,будь-ласка,в скільки годин відбуваються відправки поїздів Київ-Тернопіль 75 скільки триває переїзд???дякую.

Гру можна провести по-іншому: вихователь показує предмети, а діти повинні плеснути в долоні відповідно до кількості побачених предметів.

Виконай завдання . 96

Навпаки ..55

Вихователь розставляє у різних місцях групової кім­нати прапорці на підставках. На кожному з прапорців зображена геометрична фігура — круг, трикутник, пря­мокутник або квадрат. Діти одержують картки із зобра­женням цих фігур. За сигналом педагога діти розбі­гаються. За другим сигналом збираються навколо «сво­їх» прапорців.

Збирання грибів . ..66

Завдання. Закріплювати і уточнювати знання дітей про частини доби, їх послідовність, діяльність дітей і дорослих в різні частини доби. Вчити правильно вживати часові поняття «було», «є», «буде», «раніше», «пізніше», «давно», «недавно», «вчора», «сьогодні», «завт­ра» та ін.

Чиє це місце? .57

X і д. У гості до дітей приходить лялька Марійка. Ви­хователь веде розповідь: «До нас у гості прийшла лялька Марійка і принесла свої фотографії. Вона просить допо­могти їй розібратися, коли вона фотографувалась: вран­ці, вдень, ввечері чи вночі. Але спочатку послухайте розповідь про те, що Марійка робила протягом дня » Вихователь розповідає і показує картинки. Потім пока­зує картинки в будь-якій послідовності, а діти визна­чають, в який часовий відрізок доби Марійка фотографу­валась і чим вона в цей час займалась. За правильну відповідь дитина одержує фішку.

X і д. Вихователь прикріплює на дошці три різні геометричні фігури. Потім роздає дітям по одній фігурі і пропонує розбігтися по груповій кімнаті. За сигналом вихованці повинні підбігти до своєї фігури і стати один за одним. Виграє та колона, в якій діти не допустили помилок. Діти обмінюються фігурами, гра триває.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.