http://ontaninza.blogspot.com/ Узагальнення та тематичне оцінювання за темою життя людей за первіс

Узагальнення та тематичне оцінювання за темою життя людей за первіс

Якщо хлопця, юнака, чоловіка чи поважного старця в Україні хочуть похвалити, то кажуть "справжній козак". Історія Гетьманщини та Козацької держави досі оповита тайнами. Але одне ми знаємо точно - небуло хоробріших і розумніших воїнів, не було більших патріотів у цілому світі, ніж українські козаки. Про козаків-характерників ходять легенди. Про нездоланних отаманів і гетьманів написані книги, поеми, картини, опери. Імена славних козаків носять міста і села, вулиці і сквери по всьому світу, де тільки є українці.

Серед фундаментальних наук особливе місце займає математика, яка зі своєю універсальною та всеосяжною силою продемонструвала приголомшливу роль у радикальній зміні життя людства.

Вітаємо Данііла, його тренера Апостолову Галину Вадимівну, вчителя математики Кирдей Ірину Дмитріївну та його батьків з перемогою! Щиро радіємо успіхам нашого талановито учня, який другий рік поспільки привозить до рідного міста відзнаки такого рівня. Бажаємо Дані гарно відпочити після напружених змагань і взятись до підкорення нових вершин. Віримо, що у цього талановитого юнака попереду ще беліч перемог!

Самостійна робота 7. Національная драма (І. Карпенко-Карий) Самостійна робота 8. З української прози (Михайло Коцюбинський) Тематична контрольна робота 9. Національная драма. З української прози (І. Карпенко Карий, М. Коцюбинський) Варіант 6 Варіант 7

"Освіта – це найпотужніша зброя, аби змінити світ". Цей вислів Нельсона Мандели взяли за гасло засновники неприбуткової громадської спілки Освіторія, яка допомагає змінювати і реформувати освіту. "Ми вважаємо сферу освіти пріоритетною для України. Адже на рівні школи ми закладаємо в дітей не тільки знання, але і цінності. І від того, як ми навчаємо дітей зараз, залежить те, яку країну ми побачимо через 85-95 років. Це довгострокова, але найприбутковіша інвестиція", - саме так вважають засновники Освіторії. І вчителі поділяють їх думку.

Mathway надає інструменти, необхідні для розуміння та розв*язання математичних задач довільного ступеня складності. Mathway - це ресурс для розв*язувння задач №6 для учнів, студентів, батьків та вчителів.

Самостійна робота 6. Синтаксис. Пунктуація. Словосполучення. Самостійна робота 7. ія. Речення. Тематичне оцінювання 6. Синтаксис. Пунктуація. Словосполучення і речення Варіант 6 Варіант 7

Самостійна робота 9.  Речення із звертаннями Самостійна робота 65.  Речення з вставними словами (словосполучення, речення) Тематичне оцінювання 5.  Речення із звертаннями, вставними словами (словосполучення, речення). Варіант 6 Варіант 7

Самостійна робота 7. Світ української поезії (Тарас Шевченко) Самостійна робота 8. Світ української поезії (Іван Франко) Самостійна робота 9. Світ української поезії (Леся Українка) Тематична контрольна робота 7. Світ української поезії (Тарас Шевченко, Іван Франко, Леся Українка) Варіант 6 Варіант 7

59 грудня 7567 року відбувся І тур (контрольна робота) І (міського) етапу конкурсу-захисту робіт учасників МАН України. Публікуємо умови та розв*язки контрольної роботи з математики.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.