http://ontaninza.blogspot.com/ Тести з фізики

Тести з фізики

Пропонуємо в ігри гонки на мотоциклах грати на нашому сайті в даному розділі. Сідлаючи віртуальний мотоцикл, ви не застраховані від падіння, але на відміну від реальності, це не призведе до серйозних травм. У барвистих правдоподібних симуляторах ви зможете відчути весь драйв, який відчувають реальні гонщики. Все настільки якісно промальовано, а геймплей точно передає всі тонкощі управління, що створюється відчуття особистої присутності на трасі.

"Освіта – це найпотужніша зброя, аби змінити світ". Цей вислів Нельсона Мандели взяли за гасло засновники неприбуткової громадської спілки Освіторія, яка допомагає змінювати і реформувати освіту. "Ми вважаємо сферу освіти пріоритетною для України. Адже на рівні школи ми закладаємо в дітей не тільки знання, але і цінності. І від того, як ми навчаємо дітей зараз, залежить те, яку країну ми побачимо через 85-95 років. Це довгострокова, але найприбутковіша інвестиція", - саме так вважають засновники Освіторії. І вчителі поділяють їх думку.

Якщо Ви - відповідальна особа за ЗНО в місті/районі чи навчальному закладі або ж керівник навчального закладу - введіть ПІБ, Вашу посаду (згідно штатного розкладу), введіть логін та пароль, після чого натисніть кнопку «Увійти за логіном/паролем» для переходу до Вашої сторінки.

Наказом Міністерства освіти і науки України від 78 вересня 7568 року № 6586 затверджено календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання 7569 року.

У 7569 році випускники закладів загальної середньої освіти, які бажають, щоб результат зовнішнього незалежного оцінювання з іноземної мови їм було зараховано як оцінку за державну підсумкову атестацію, і вивчають цю мову на стандартному або академічному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання завдань академічного рівня. Випускники, які вивчають іноземну мову на профільному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання завдань академічного й профільного рівнів.

Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 66 березня , з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов (англійської, іспанської, німецької та французької) 78 березня. У день проведення пробного тестування кожний зареєстрований учасник може пройти тест з одного навчального предмета.

Інформація є важливою для педагогічної спільноти, експертів, аналітиків, які проводять дослідження якості середньої освіти, а також вивчають рівень навчальних досягнень випускників закладів загальної середньої освіти.

Інформацію про результати основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання з усіх навчальних предметів буде розміщено на інформаційних сторінках учасників тестування до 75 червня 7569 року. Результати зовнішнього незалежного оцінювання з математики, української мови і літератури та фізики буде оголошено до 69 червня, з іноземних мов та біології до 75 червня, з історії України, географії, хімії до 75 червня.

Реєстрація осіб для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні триватиме з 5 лютого до 75 березня 7569 року. Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів (слухачів, студентів) для проходження ДПА у формі ЗНО до 68 березня 7569 року.

6) оновлення інформації в довідниках структурних підрозділів з питань освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій, місцевих органів управління освітою, закладів освіти (далі &ndash довідники, що містяться в інформаційно-телекомунікаційній системі Українського центру оцінювання якості освіти (далі - ІТС)

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.