http://ontaninza.blogspot.com/ Реферат на тему адміністративне право як галузь права

Реферат на тему адміністративне право як галузь права

Варіант 7: дітям роздаються цифрові карточ­ки. Ведучий дає команду: «Числа, станьте в прямому порядку!» або «Числа, станьте в зворотному порядку!»

Х і д. Варіант 6: діти розподілені підгрупи, кожна сидить за окремим столом. Між гравцями розпо­ділені картинки із зображенням епізодів ранку, дня, вечора, ночі. Ведучий підгрупи або вихователь починає гру, викладаючи першу картинку: «Уранці Рома і Толя

садиш зайчиків? Скільки зайчиків у тебе залишилось? Скільки зайчиків у машині?» В кінці вихователь робить висновок: «У кожного було по одному зайчику, ви посадили їх у машину, в машині стало багато зайчиків, а у вас ні одного».

Виконай завдання . 96

Хто скаже правильно? . ..59

Знайди таку саму стрічку . .79

Згідно медичних досліджень у людей під впливом електричного поля фіксуються зміни показників білкового та вуглеводного обміну, збільшується вміст азоту в крові та сечі, знижується концентрація альбуміну та зростає вміст глобуліну, збільшується кількість лейкоцитів, тромбоцитів і відбуваються деякі інші зміни у складу крові.

Варіант 7: вихователь називає число, а діти пока­зують предмети, у кого на один більше (менше). Варіант 8: діти порівнюють кількість предметів кількістю звуків, що відтворює вихователь.

Добери за формою 95

Х і д. Варіант 6: педагог ра^ом з дітьми відтво­рюють на дошці-аплікаторі план розміщення письмового стола і дитячих столів із стільчиками. Потім вихователь позначає фішкою (кружечком на магнітній основі) місце одного із дітей. Дитина, яка сидить на цьому місці, повинна встати. За правильну відповідь гравець одержує прапорець.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.