http://ontaninza.blogspot.com/ Англійська мова вправи онлайн

Англійська мова вправи онлайн

Британська Рада має численні безкоштовні онлайн-ресурси, що допомагають дорослим, підліткам та дітям вивчати англійську. Серед ресурсів є відео, мобільні додатки, ігри, оповідання, вправи з аудіювання та граматики.

Лида: Боже, ничего полезного на этом сайте, дайте хоть какое-то объяснение временам, а то вы показываете как добавлять окончание и как создаются предложения! Добавьте какие слова относятся к тому или другому времени, хотя бы рассказали как правильно употреблять времена. Вообщем – это не статьи, а ужас!

Доброго дня, Інформація, в тому вигляді, в якому вона викладена на сайті http:// є власністю ТзОВ 8775 СтрітСтайл 8776 . Використання цієї інформації з метою переповідання від свого імені заборонено.

Також популярним та дієвим способом вивчення алфавіту та запам 8767 ятовування букв є пісні. Нижче наведені найкращі пісні про англійський алфавіт.

Додаткова сесія ЗНО  для учасників, які не змогли взяти участь у основній сесії тестування з поважних причин, пройде у період з 76 червня до 67 липня 7569 року за окремим графіком, який має бути затверджений окремо.

У 7569 році зовнішнє незалежне оцінювання розпочнеться 76 травня з математики, також у травні випускники шкіл складуть тести з української мови та літератури, іспанської, німецької, французької, англійської мов та фізики. ЗНО з інших предметів відбудеться з 9 червня по 68 червня 7569 року.

Дякую вам!!!!! Ви мої ряті вже закінсила 9 клас а не вчила англійської, а німецьку. Але дуже хочу знати англвйську. виппдково знайшла ваш сайт і буду помтійно тут вчитися.

Апеляційні заяви  від учасників тестування, яких не задовольнили отримані результати ЗНО, будуть розглядатись, починаючи з дня оголошення результатів кожного тесту.

я написала коментар, але як зареєструватись так і не зрозуміла, якщо щоб зареєструватись потрібно написати коментар, то який в мене пароль?

Будь-ласка додайте ще статті про такі часи: in the Past Continuous in the Past Perfect in the Past Perfect Continuous

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.