http://ontaninza.blogspot.com/ Гдз біологія зошит для практичних і лабораторних робіт і.о демічева

Гдз біологія зошит для практичних і лабораторних робіт і.о демічева

Завдання 9. Перелічити властивості речовини - означає описати її. Наприклад, кухонну сіль можна описати так: речовина без кольору (в подрібненому стані біла), крихка, солона на смак, розчинна у воді, не змінюється при нагріванні. Опиши властивості цукру.

5. Тюлень-монах середземноморський, білобочка чорноморська, афаліна чорноморська орлан-білохвіст, чапля мала біла, дрохва, пелікан рожевий.

Речовини перебувають у твердому, рідкому, газоподібному станах. За певних умов вони можуть переходити з одного стану в інший.

8 6 9 7

Збірник завдань до підсумкових контрольних робіт Українська мова 9 клас Курганова . ДПА 7568 (Ранок) [RU] вже доступний на нашому сайті. Перегляд в режимі онлайн абсолютно безкоштовно і без реєстрації.

Збірник завдань до підсумкових контрольних робіт Українська мова 9 клас Курганова . ДПА 7568 (Ранок) вже доступний на нашому сайті. Перегляд в режимі онлайн абсолютно безкоштовно і без реєстрації.

Як використовують алмазним порошком шліфують вироби з надтвердих сплавів, використовують для формування вольфрамової нитки для електричних ламп, виготовляють різці, сверла, кріплять на різальному інструменті для буріння нафтових свердловин, огранюють і перетворюють в діаманти.

Відповіді до Орієнтовні завдання до підсумкових контрольних робіт Літературне читання 9 клас Маркотенко Т. ДПА 7568 вже доступні на нашому сайті. Перегляд в режимі онлайн абсолютно безкоштовно і без реєстрації.

Завдання 9. Щоб переконатися, що речовини складаються із частинок - атомів і молекул, які постійно рухаються, виконай дослід.

Для виробництва продуктів харчування і ліків використовують крохмаль. Крохмаль це білий порошок, який не розчиняється в холодній воді, а в гарячій набухає, перетворюючись на клейстер. Він утворюється в листках і стеблах рослин. Особливо багато крохмалю в бульбах картоплі, зернах пшениці, рису, кукурудзи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.