http://ontaninza.blogspot.com/ Валяні сумки майстер класс

Валяні сумки майстер класс

Якщо ви шукаєте магазин матеріалів, наш сайт допоможе легко знайти на карті найближчий та самий підходящий по асортименту. Тут представлені торгові точки, що продають товари для самих різних технік та напрямів творчості, таких як вишивка, в’язання, валяння, скрапбукінг, бісероплетіння, кераміка та багатьох інших.

Зараз СКРИНЯ пропонує обширний безкоштовний каталог, де представлені авторські роботи та Hand made. Тут кожен може купити або продати ексклюзивний подарунок ручної роботи безпосередньо зручний каталог майстрів народної творчості та Handmade з усіх куточків країни календар заходів по рукоділлю – виставки, ярмарки, майстер-класи, фестивалі та інші каталог магазинів, що продають товари для рукоділля. Купити іграшки ручної роботи, ляльки мотанки, вишиванки тепер можна по всій Україні, не виходячи з дому.

– це найбільший інтернет магазин рукоділля в Україні, тут можна купити та продати вироби ручної роботи з усієї України, а також знайти унікальні подарунки Handmade. Наш проект створений для того, щоб надати для майстрів та покупців максимально зручний майданчик для купівлі та продажу, а також спілкування, розвитку та співробітництва.

Для авторів ярмарок надає можливість створити свою персональну сторінку – вітрину в інтернеті та розмістити на сайті будь-яку кількість своїх виробів. Ви можете продавати ексклюзивні роботи та зразки традиційного мистецтва напряму без посередників а також публікувати оголошення про заняття, набирати групи та навчати бажаючих регулярно отримувати інформацію про виставках, ярмарках та фестивалях, і про умови та вартість участі в них легко додавати та оновлювати інформацію. Ви можете розповісти про себе, розміщуючи статті та готові майстер-класи знайти нових покупців та шанувальників по всьому світу.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.