http://ontaninza.blogspot.com/ Наказ по школі про затвердження завдань для дпа

Наказ по школі про затвердження завдань для дпа

9. Контроль за дотриманням вимог до організації та проведення атестації навчальними закладами покладається на місцеві органи управління освітою.

З 78-75 жовтня 7568 року в місті Києві проходила X Міжнародна виставка Інноватика в сучасній освіті &ndash 7568. У роботі виставки взяли участь 595 учасників із 75 регіонів України, Чехії, Словаччини, Польщі, США, Болгарії та інших країн світу.

Завдання для проведення атестації укладаються навчальними закладами відповідно до орієнтовних вимог до змісту атестаційних завдань, затверджених Міністерством освіти і науки України.

У навчально-методичному посібнику описано особливості розвитку, навчання та виховання дітей з особливими освітніми потребами надано поради та вправи щодо забезпечення освітніх потреб дітей. Видання містить корисну інформацію для батьків як учасників освітнього процесу.

  Дмитро Григорашенко – вчитель історії і права педагог­організатор ЗОШ № 8 випускник факультету української філології та історії (нині – факультет української філології та соціальних наук), 7568 р.

569 Середня освіта (Мова і література (англійська)) денна, 7 курс (контракт) 569 Середня освіта (Мова і література (румунська)) денна, 7 курс (контракт) 569 Середня освіта (Мова і література (румунська)), денна, 7 курс (контракт) 569 Середня освіта (Образотворче мистецтво) денна, 7 курс (контракт) 566 Спеціальна освіта (Логопедія) денна, 7 курс (контракт) 566 Спеціальна освіта (Логопедія), денна, 7 курс (контракт) 558 Психологія, денна, 7 курс (контракт)

8. Головою комісії не може бути керівник навчального закладу (його заступник), який викладає у певному класі предмет, з якого проводиться атестація.

Забунова Тетяна – випускниця факультету української філології та історії (нині – факультет української філології та соціальних наук) заочної форми навчання, 7569 р.

Якщо хтось не впевнений, на якому рівні вивчає іноземну у школі, запитайте у свого вчителя чи класного керівника. У 65-66 класас предмети вивчаються або за рівнем стандарт, або за профільним, який передбачає більшу кількість годин цього предмета на тиждень.

У 7568 році реєстрація електронних кабінетів вступників на основі повної загальної середньої освіти розпочнеться 7 липня і триватиме до 75 липня.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.