http://ontaninza.blogspot.com/ На допомогу класному керівнику

На допомогу класному керівнику

Дана презентація допоможе учням краще засвоїти лексику за темою "Doing Chores". Крім того вона активізує навички учнів у вживанні неозначених займенників "some", "any" та розвиває навички письма.

Серед багатьох сучасних екологічних проблем є одна, до якої причетні безпосередньо всі люди, незалежно від віку, статі, професії чи роду занять, це – проблема поводження з твердими побутовими відходами або сміттям, що є чи не найголовнішим показником культури екологічної поведінки сучасної людини.

Свій вклад у розвиток Нової української школи здійснюють і вчителі, і науковці нашого краю. Результатом теоретичних досліджень та практичних надбань у цій галузі став один із номерів всеукраїнського науково-методичного журналу «Учитель початкової школи» (№9 за 7568 рік), у якому зібрано й узагальнено досвід педагогів Закарпаття з метою поширення його кращих набутківв Україні.

На базі Закарпатського інституту післядипломної педагогічної освіти триває ІІІ сесія підготовки педагогічних працівників для роботи в умовах Нової української школи.

Тенденції розвитку загальної освіти в Україні зумовили необхідність упровадження інноваційних процесів в освітньому середовищі, заміну шаблонних освітніх моделей новими, нестандартними, творчими, прогресивними, дієвими та адаптованими до сьогодення.

„Мова – це не просто спосіб спілкування, а щось більш значуще. Мова – це всі глибинні пласти духовного життя народу, його історична пам''ять, найцiннiше надбання віків, мова – це ще й музика, мелодика, фарби, буття, сучасна, художня, інтелектуальна i мисленнєва діяльність народу” (О. Гончар).

Читання книг стимулює розумову діяльність людини, покращує пам''ять і підвищує творчий потенціал. Книжка може надихнути на створення нових проектів, ідей, на подорожі або отримання будь-якого іншого цінного досвіду.

Матеріал містить конспект уроку з образотворчого мистецтва для 6 класу з теми "Нетрадиційні способи малювання весняних квітів"

Кожне нове покоління людей живе і розвивається у певному національному середовищі, життя якого залежить від особливостей державного устрою країни. Дитина від народження перебуває під впливом як соціально-економічних умов, так і національної специфіки. Вона переймає від дорослих багатство рідної мови, відчуття прихильності та симпатії до духовності свого народу, поступово призвичаюється до усталених морально-правових норм. Усе це веде до появи у неї особливих рис національної психології – ментальності, які стають підґрунтям для виховання громадянина-патріота.

Матеріал для узагальнення та перевірки знань, умінь та навичок учнів 7 класів з фізики по новій програмі. Контрольні роботи містять різнорівневі завдання, що дає можливість особистістого підходу до навчання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.