http://ontaninza.blogspot.com/ Реферат на тему екологія води

Реферат на тему екологія води

Відгадай, яке число пропущено . ..77

X і д. Діти розставляють на столі вихователя гаражі, починаючи з найменшого. Педагог пропонує вихованцям поставити свої машини в гараж, але так, щоб величина гаража відповідала величині машини. Діти граються машинами.

Новий літній розклад руху поїздів на 7566 рік буде оприлюднено в травні поточного року. Вартість поїзду дітей віком від 6 до 69 років - 75% повного квитка.

Завдання. Закріплювати знання дітей про геомет­ричні фігури. Учити знаходити подібність фігур з фор­мою предметів навколишньої дійсності.

Фізика. 66 клас. Академічний рівень. Профільний рівень : Підручник для загальноосвіт. навч. закл./ . Бар’яхтар, . Божинова, . Кірюхін, . Кірюхіна. Х.: Видавництво «Ранок», 7566. 875с.

Знайди собі пару . ..79

Відгадай, п о в мене у руці . .85

В а р і а н т 7: вихователь і діти викладають на фланелеграфі або дошці-аплікаторі план групової кімнати. Ви­значають вікна, двері, розміщують великий прямокутник (стіл вихователя), далі — маленькі прямокутники й ква­дратики — дитячі столики із стільчиками (при цьому називають імена дітей, які сидять за кожним столиком).

Структура курсової роботи План, зміст Вступ Кілька глав або розділів і підрозділів Висновки Список використаних джерел Додатки які не входять до загального обсягу курсової роботи.

Завдання. Закріплювати знання дітей про дні тижня, їх послідовність, уточнювати знання про те, що тиждень складається з 7 діб.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.