http://ontaninza.blogspot.com/ Кривий ріг новаком картка абонента

Кривий ріг новаком картка абонента

Зміни щодо реєстрації або зняття з реєстрації місця проживання Ви можете передати відповідним постачальникам послуг, звернувшись до пункту Довідково-інформаційної служби.

Прийом та переказ коштів здійснюють виключно фінансові установи, які працюють у Єдиній міській автоматизованій системі комунальних розрахунків та перераховують суми прийнятих платежів від абонентів безпосередньо на рахунки відповідних постачальників послуг.

Інформація про суми нараховані до сплати комунальними службами міста оновлена станом на 6 листопада 7568 року, ТОВ "Дніпропетровськгаз збут" свої дані оновить пізніше.

Постачальники газу в рахунках для споживачів ввели нову графу – рекомендований платіж на наступний місяць (вартість прогнозованого споживання).

Прізвище (ім’я, по-батькові) уповноваженого власника на якого відкриті особові рахунки визначають підприємства-надавачі послуг. У разі невірно вказаного прізвища (ім’я, по-батькові) необхідно звернутись до підприємства, що припустилося помилки.

Для отримання комунального коду, мешканцям міста, приватного сектору, кооперативного житла, ОСББ, Криворізького та інших районів, довідку з кодом можна отримати у будь–якому пункті довідково-інформаційної служби ТОВ НОВА–КОМ.

Шановні наші клієнти! Реалізована можливість передавати показання за спожиту електроенергію за звичайним, двозонним або тризонним лічильниками, достатньо обрати лічильник, яким ви користуєтесь та внести свої дані.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.