http://ontaninza.blogspot.com/ Гдз алгебра о с істер укр

Гдз алгебра о с істер укр

Антипко:  ( Говорить шепотом) Ходи, на вулицю до мене, не мучся, не трудись! Тут так весело, повно розваг. Он хлопці в хокей грають. Кинь все!

Геть, пекельна сило темна, Ізчезай, де тьма підземна. Хай засяє світ ясний, Миколай іде Святий! Звучить чарівна музика. З’являється Миколай.  Миколай. Я прибув до вас сьогодні З сонячного раю, З неба вам привіт приношу і благословляю. Всі моліться щиро Богу, І батьків шануйте, Ви старанно всі учіться, Й надто не пустуйте, Всіх дітей, що добрі, щирі, З святом привітаю. І для кожної дитини Я дарунки маю.

Марійка:  А ти постарайся швидше вивчити уроки, адже скоро повертається мама з роботи, а у нас ще багато домашніх обов’язків. Тобі ж мама доручила принести хліба з магазину, нагодувати кроликів, коли ж ти встигнеш?

Мама:  Нагодуй їх добре і скоро вертайся. Ось вже темна ніч чорними крилами накрила землю. Святий Миколай вже, певне, в дорозі. Чи не обмине він нашої хати? Щоб запросити його до нас, заспіваймо пісню до святого Миколая.

Антипко:  За такі слова хвалю тебе. Думаю, що успіх буде у нас великий. Вже слинка тече мені  з рота на згадку про смачні яблука і цукерки. І такий радий…

6 ангел. Нікуди ми не підемо. Іди собі, маро, геть. Ми тебе не знаємо і знати не хочемо! Заходять усі діти, що за сценою 6 чортик. Не біда, ми познайомимось. Розкажу вам по-порядку – Я – маленьке дияволятко, І диявол в мене татко, Мати – дияволиха Наробити можем лиха!

Мама:   Що ж ,дітки, Миколай  з ангелами затримується мабуть  у Борщеві, але скоро прийде сюди. Сидіть діти чемно і ждіть його.

Св. Миколай є «старшим» серед святих: опікується воїнами, володіє ключами від неба. Але більшість часу він проводить на землі, допомагаючи бідним у скруті, мандрівникам у дорозі, мореплавцям на морі.

Шлють на землю поцілунки. ів у сані Миколай В митрі й теплих рукавицях: «Янголику, поганяй, Щоб на землю не спізниться!» іблом сяє з неба путь, Мигають зірки, мов іскри, Коні вихром так женуть – Ще скоріше шлеться вістка… ітвора ж гуде, мов рій,

В ніч на день Святого Миколая святий розносить подарунки та підкладає їх під подушку. Солодощі, яблука, горіхи та печиво дістається лише слухняним дітлахам. Тим же хто цілий рік пустував святий Миколай підкладає під подушку різочку, як попередження на наступний рік.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.