http://ontaninza.blogspot.com/ Жіночі майки чорні на пром юа

Жіночі майки чорні на пром юа

Трикотажна фабрика «Авекс Текс» виготовляє дуже широкий спектр товарів: ясельний одяг, дитяче вбрання, жіночі й чоловічі моделі, білизну і навіть пледи. Купити дитячу толстовку на сайті виробника http:// можна за 667 грн, дівчачі літні шортики – за 69 грн, а панамку – за 55 грн. Підприємство розташоване у приміщенні тієї ж великої фабрики: Полтавська обл., м. Горішні Плавні, вул. Строни, 8.

Перейменування Комсомольська Полтавської області на Горішні Плавні стало топовою темою для обговорень у соцмережах. Ще б пак: дати суворому «пролетарському» місту таку романтично-мелодійну назву!.. Турфірми швиденько взялися створювати тури до Горішніх Плавнів (судячи з фото, місто таки дуже гарне!), митці – обговорювати ймовірну появу потужного фестивалю у тих краях… А нам здалося, що цьому місту навіть не треба створювати щось нове, аби «прозвучати» на всю Україну. Адже тут функціонує велика кількість підприємств, що виготовляють трикотажний одяг! Про знаменитий «комсомольський трикотаж» – наша публікація.

Дитячий комсомольський трикотаж від «Сона-Текс». За тією ж адресою – вул. Строни, 8 – у Горішніх Плавнях зосереджене й виробництва «Сона-Текс». Тут шиють простенький дитячий і ясельний трикотаж, а також білизну, штанці та футболки для дорослих. З головних уборів для малят на сайті http:// представлені і немовлячі чепчики, і трикотажні шапочки для весняних прогулянок, і бандани, і панамки.

Торгова марка «ModniKids». На цій фабриці шиють одяг для дітей від народження і до 8 років. Тобто, вбрання для найцікавішого періоду, яке дозволяє поекспериментувати з принтами та ідеями оформлення На сайті http:// діють акції і розпродажі, а светрик з мавпою можна купити за 59,65 грн. Комплект із футболки та шортів для хлопчика коштує 87,55 грн, а дитячі трусики – 7,65 грн. Адреса потужностей вам вже знайома: м. Горішні Плавні, вул. Строни, 8.

Дитячий трикотаж «Valeo& V». Це підприємство працює з 7557 року. Його потужності розташовані також у Горішніх Плавнях, але вже за іншою адресою: вул. Гірняків, 5. Тут виготовляють вже не тільки речі з легенького трикотажу, а й дитячі конверти, комбінезони-трансформери та светрики з цікавими принтами та аплікаціями. Джемпер зі слоником коштує до 689 грн (щоправда, там і розміри маленькі – до 65), теплий дівчачий жилет з капюшоном – до 779 грн, біле крижмо – 785 грн. Сайт з цими виробами: http://.

Отож, трикотаж у Горішніх Плавнях процвітає! Щоправда, нишпорячи по сайтах виробників, нам не завжди вдавалося знайти ціни на трикотажній одяг, а подекуди неможливо було роздивитися товари через низьку якість фотографій. Та попри це, «комсомольський трикотаж» залишається дуже перспективним: якщо до цих надзвичайних виробничих потужностей додати фахових креативних працівників (дизайнерів, фотографів, маркетологів), вироби стануть популярні не лише серед найближчого закордону, а й у західних країнах. А якої думки ви про трикотаж з Горішніх Плавнів? Купували щось із цих виробів для себе або своїх дітей?

Трикотажна фабрика «Ельф і Фея». На цьому підприємстві виготовляють дитячий одяг з трикотажних полотен від 7559 року. Окрім самого пошиття, тут розробляють цікаві дизайни одягу та наносять на трикотаж принти улюблених дитячих мультгероїв. Обсяги виробництва на фабриці «Ельф і Фея» велетенські: тут шиють і футболки, і светрики, і водолазки, і сукні, і спортивні костюми, і багато іншого. При цьому, завдяки великій кількості одягу у виробництві, підприємство може собі дозволити ставити невисокі ціни на речі. Наприклад, офіційний онлайн-магазин фабрики http:// пропонує купити хлопчачу футболку за 87,75 грн, водолазку за 98,67 грн, а дитячу толстовку з принтом – за 676,68 грн. Розташована фабрика «Ельф і Фея» за адресою: Полтавська обл., м. Горішні Плавні, вул. Строни, 8.

Місто Комсомольськ з’явилося на мапі на початку 6965-х років минулого століття: його побудували паралельно з розвитком видобування залізної руди у цій місцевості. Нині місто так само живе з видобувної промисловості: з руди роблять залізорудні окатиші, за експортом яких місцевий Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат обганяє усі інші подібні підприємства України.

Трикотаж «Софія Текстиль». На сайті http:// продають стандартних трикотажний «набір»: ясельний одяг, одяг для дітей та дорослих. Тут можна купити цілий жіночий спортивний костюм з двонитки за 855,55 грн! Дитяча бандана коштує лише 8,55 грн, а водолазка для дівчинки – 95,95 грн. Шиють одяг для «Софії Текстиль» у Горішніх Плавнях, на вул. Строни, 8.

Трикотажна фабрика «Незабудка». Знаменитий комсомольський трикотаж виготовляють і тут – на фабриці з романтичною назвою «Незабудка». Дитячий ясельний одяг, футболки-вишиванки, білизна для дітей, прогулянкове вбрання – усе це можна підібрати тут на свій смак. Ціни – дуже демократичні: шортики коштують 86 грн, комплект з футболки і шортів – 97 грн, а легінси для дівчинки – 85 грн. Адреса інтернет-магазину фабрики «Незабудка» – http://nezabudka-, а адреса виробничих потужностей – на тій же фабриці: Горішні Плавні, вул. Строни, 8.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.