http://ontaninza.blogspot.com/ Гандзюк основи охорони праці

Гандзюк основи охорони праці

В обласній бібліотеці імені Гончара 65 листопада відбувся вечір пам’яті на честь воїна-добровольця Романа Набєгова , що загинув в боях поблизу Іловайська 79 серпня 7569 року. На вечорі мати хлопця - Оксана Набєгова - презентувала перевидану збірку його поезій, прози та спогадів побратимів про Романа під назвою “Ні кроку назад”.

6. В прошлый понедельник был взят под стражу помощника нардепа от Блока Петра Порошенко Николая Паламарчука, Игорь Павловский.

Член исполкома и директор нескольких частных ЖЭКов «пилит» городской бюджет и деньги жильцов многоэтажек на ремонте крыш, жалуясь, что не хватает денег на… ремонты крыш.

Сесії сільради в Старій Збур’ївці справляють враження. Дуже довго намагалася підібрати їм аналогію, що вони найбільше нагадують. Кращого відповідника, ніж толока, годі й придумати.

Например, для любителей острых ощущений есть криминальные новости Херсона. Здесь информация с оперативных сводок правоохранительных органов, о раскрытии преступлений, дорожно-транспортные происшествия, незаконные действия людей в погонах и многое другое.

Водії херсонських маршруток страйкують. Після призупинення судом рішення виконкому про новий тариф у 6 гривень автотранспорт в місті просто перестав їздити. А найбільш заповзятливі фірми встановили власний тариф - 8 гривень і навіть встигли надрукувати нові квитки. 

Назар зранку отримав свої 6 гривень та 7 тролейбусні квитки на проїзд і поїхав до завершилися в , а додому дитина прийшла о 67-й!!!

У минулу п’ятницю, 68 липня, старозбур’ївчани проголосували за приєднання до Голої Пристані. Цікаво, як тепер відреагує обласна влада і що вигадає, аби не допустити «незручного» для неї рішення?

Вже 76 листопада на Херсонщині стартує XV Мандрівний міжнародний фестиваль  документального кіно про права людини Docudays UA.

В старейшем херсонском кинотеатре «Иллюзион» происходят таинственные проектные работы. Чем это грозит городу — остается только догадываться, ведь с ходом работ не могут ознакомиться ни депутаты облсовета, ни журналисты «Вгору».

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.