http://ontaninza.blogspot.com/ Гдз на 9 класс геометрія

Гдз на 9 класс геометрія

9. Ропуха сіра, тритон, жаби, ящірки, вужі, гадюка звичайна, корольок жовтоголовий, кріт, заєць-русак, козуля, дикий кабан, ласка, горностай, куниця лісова, лисиця, тхір темний, вовк, лось, олень.

8 6 9 7

Дослід. У склянку з водою вкинь грудочку акварельної фарби. Не перемішуй розчин. Спостерігай, що відбувається. Замалюй. Зроби висновки.

Завдання 9. Перелічити властивості речовини - означає описати її. Наприклад, кухонну сіль можна описати так: речовина без кольору (в подрібненому стані біла), крихка, солона на смак, розчинна у воді, не змінюється при нагріванні. Опиши властивості цукру.

Козуля, заєць, білка, лисиця, лось, кабан, вовк, борсук, їжак, куниця лісова, горностай, рись, лісовий кіт, лісові та польові миші, птахи зозулі, солов''ї, шпаки, мухоловки, іволги, у лісах тетеруки, глухар, рябчик, дятел, сіра сова, біля водойм бобри, ондатри, видри, гадюки, ящірки, лелека, журавель, лебідь, дика качка, у водоймах риба, вужі, жаби.

5. Дибка степова, джміль моховий, жук-олень, вусач великий дубовий, махаон, бражник голова видри, норки чорний лелека, змієїд, орлан-білохвіст.

Завдання 7. Рідкі речовини різняться між собою в''язкістю. Прикладом може бути різна текучість рідин. Перевір це на досліді.

вода текуча рідина, а водяна пара невидима газоподібна). Вода це безбарвна, прозора рідина без запаху і смаку, яка є добрим розчинником.

На рівнинах зміна природних зон йде з півночі на південь. У горах природні зони змінюються з висотою від підніжжя до вершини.

Для виробництва продуктів харчування і ліків використовують крохмаль. Крохмаль це білий порошок, який не розчиняється в холодній воді, а в гарячій набухає, перетворюючись на клейстер. Він утворюється в листках і стеблах рослин. Особливо багато крохмалю в бульбах картоплі, зернах пшениці, рису, кукурудзи.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.