http://ontaninza.blogspot.com/ Які екзамени будуть в 9 класі 2016 році

Які екзамени будуть в 9 класі 2016 році

Усі копії документів засвідчуються за оригіналами відбірковою комісією ІФНТУНГ. Копії документів без пред&rsquo явлення оригіналів не приймаються.

Надання вступнику рекомендації до зарахування на навчання за державним замовленням на підставі здобутого ним більшого (порівняно з іншими вступниками) конкурсного бала за заявою з вищою пріоритетністю.

Виконання вступниками (які вступають на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання, творчих конкурсів та вступних іспитів, у тому числі за квотами-6 та квотами-8) вимог до зарахування (подання оригіналів документів) на навчання за кошти фізичних (юридичних) осіб

Вступники можуть подати до семи заяв на місця державного та регіонального замовлення в закритих (фіксованих) та відкритих конкурсних пропозиціях не більше ніж з чотирьох спеціальностей. Подання заяв на конкурсні пропозиції для участі в конкурсі на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб не обмежується.

Виконання вступниками (які вступають на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання, творчих конкурсів та вступних іспитів, у тому числі за квотами-6 та квотами-8) вимог до зарахування (подання оригіналів документів) на навчання на місця державного або регіонального замовлення

Закінчення прийому заяв та документів від осіб, які вступають тільки на основі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання

У Буковинському державному медичному університеті функціонують чотири медичних та фармацевтичний факультети, факультет післядипломної освіти, а також підготовче відділення для іноземних громадян. До структури Буковинського державного медичного університету входять Чернівецький, Новоселицький та Вашковецький медичні коледжі.

Оприлюднення списків осіб, рекомендованих до зарахування за результатами співбесіди та за квотою-7, з повідомленням про отримання чи неотримання ними права здобувати вищу освіту за державним або регіональним замовленням

Оригінали документів при участі в конкурсі на місця, що фінансуються за кошти державного бюджету, вступником подаються лише один раз при виборі місця навчання (виконання вимог до зарахування).

Буковинський державний медичний університет співпрацює з Веберським університетом (США, штат Юта), клінікою Gelderzee - Vallei (Нідерланди), асоціацією "Druzi" (Франція), міжнародним фондом "Турбота про людину" (Велика Британія) та ін.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.