http://ontaninza.blogspot.com/ Гдз алгебра 8 класс істера

Гдз алгебра 8 класс істера

Виходять ангели, в руках тримають вогники-свічечки. До образа Миколая 6 ангел. Боже, Отче, глянь на діти, на прекрасні твої квіти, Світи Сонцем і зірками над малими діточками!

До ваших послуг найпопулярніші збірники завдань державної підсумкової атестації за кілька останніх років, затверджені Міністерством освіти і науки України, та відповіді до них

Прийде Святий Миколай! 7 астроном. Бо Святого Миколая Цілий рік жде дітвора, Тож йому Зима-красуня Шлях сріблястий простеля!

Буркун. Любі друзі, схаменіться! (Яга підскакує) Ні, так жити не годиться! Що насправді нас чекає, Те лише наука знає!

Веселун. Добре, що казкова сила До нас на свято прилітала – Про подарунки вона нагадала! Хто ж це їх до нас приніс?

Антипко:  (б’є його ще раз різкою) Ну досить, з тобою я ще розправлюся в пеклі. Будеш носити півроку смолу і смолитись на вогні цілий місяць, щоб добре запам’ятав, як треба виконувати мої накази. А зараз я прощаю тобі, бо є важливіші накази, завдання. Я дізнався, що по землі мандрують святий Миколай зі своїми Ангелами. Наше завдання – їх одурити і викрасти найбільше подарунків. Він буде роздавати їх чемним дітям, а я буду брехати на них, що вони погані, ліниві, а ти підбріхуй, кради з кошика все, що вдасться. Бо у нас як не збрешеш, не схитруєш, не вкрадеш, то не проживеш.

Частівки. Дівчата. Ой то хлопці – пустуни, Цілий рік збиткують. А під свято Миколая трішечки працюють. Хлопці. А дівчата-небожата Люблять лиш хвалитись. Одна одну обмовляють Бо не вміють битись. Дівчата. Наші хлопці – ледацюги, Не вміють робити, Тільки хочуть біля печі Свої боки гріти! Хлопці. А дівчата цілий рік Мелють язиками, А щоб мамі помогти, То того не знають.

Зручний інтерфейс сайту дозволяє користуватись ним в режимі онлайн з комп ютера, ноутбука, або ж вашого смартфона. Відкривайте посібники та робочі зошити з вашого мобільного пристрою та використовуйте їх у школі. Це дуже зручно, перевірте свої виконані завдання прямо на уроці, завжди будьте впевнені у собі та своїх силах.

Мама:  От бачиш, який ти безсердечний. Ніколи голодний не був, то і не знаєш, що таке голод. Голод страшний для тварин і людини. Гріх великий так робити. А ще сьогодні у надвечір’я свята святого Миколая.

Буркун. Ви не вірили мені Та побачили самі: Ось чортяка прилітала, Всіх страшенно налякала… Далі, може, гірше буде, До біди готуйтесь, люди! Хлопчик-українець 6

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.