http://ontaninza.blogspot.com/ Конспекти уроків з фізики 8 за новою програмою скачати безкоштовно

Конспекти уроків з фізики 8 за новою програмою скачати безкоштовно

57 грудня 7567 року був проведений ІІ (міський) етап Всеукаїнської олімпіади з математики. Для бажаючих ознайомитись із завданнями та відповідями до них, розміщуємо ці матеріали тут.

Урок розвитку мовлення в 8 класі за підручником Вашуленко . 8775 Про що говорить заголовок 8776 . План-конспект і презентація.

. 7567 року учні 65-х класів відзначали День Українського козацтва у навчальній грі - історично-математичному квесті "Козацькі мандри". Кошові отамани спочатку розповіли про цікаві факти з життя Байди Вишневецького, Северина Наливайка, Богдана Хмельницького, Івана Мазепи та Івана Сірка. Імена цих славних козаків були присвоєні командам, які вступили в боротьбу за першість, долаючи "дніпровські пороги". У якості таких перешкод виступили локації квесту, на яких команди розв*язували задачі з математики. Правильність їх роботи оцінювала пара експертів - учитель і учень. Задачі були укладені таким чином, щоб правильний розвязок вказував номер наступного кабінету, в якому потрібно долати наступний "поргіг".

У Дані є мрія – він хоче реалізувати себе в математиці. Адже існує велика кількість задач класичної математики, які вже по кілька століть чекають свого розв’язання. Можливо саме він зможе розв’язати ці задачі?

Але люди поступово забруднювали їх. У стародавньому Києві було багато чудових річок. Зникають річки і бідніє наша прекрасна Земля. І частина річок зникла.

85 жовтня 7568 р. у Підволочиській загальноосвітній школі I-III ступенів  Підволочиської селищної ради Тернопільської області відбувся тренінг «Формування позитивної мотивації

78 жовтня 7568 року в м. Бережани (у приміщенні Бережанського краєзнавчого музею) відбувся просвітницький інтерактивний захід з елементами тренінгу «Громадянська

Щойно зазеленіла на подвір’ї трава, а ця рослина вже зацвіла. Золотаво усміхається до нас ніби запитує: “ Впізнаєте?”. Кульбаба – трав’яниста рослина. Це така квітка, яку ніхто не сіє, а вона все одно не переводиться. Квіти в неї жовті, 7-8 см у діаметрі. Стебло безлисте, гладке. Росте вона всюди: на луках, лісових галявинах, узбіччях доріг, у садках, парках, дворах. Лист зеленого кольору, довгастої форми, зібрані в прикореневу розетку, рівностоячі або частково пониклі.

Окрему подяку висловлюю своїм колегам - вчителям різних предметів, які разом з учнями-експертами справедливо оцінювали роботу команд на локаціях та забезпечували їм умови для роботи. Це Анатолій Михайлович Бабенко, Людмила Іванівна Олійник, Валентина Максимівна Олійник, Олексій Григорович Грищенко, Олександра Павлівна Прохацька, Тетяна Василівна Пустовіт, Артур Олексійович Дворнік, Лариса Георгіївна Константиненко, Олена Анатоліївна Яценко, Людмила Михайлівна Білик. Щиро дякую за допомогу!

Також висловлюється подяка іншим кошовим отаманам - Дар*ї Середі, Єлизаветі, Верденській, Миколі Савченку, Діані Щур. Їх команди були близькі до переможця, жодна з них не набрала менше 65% можливих балів за завдання.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.